Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 27
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    6

на думку відображення panda 1.3mjet 70cv

Привіт, хлопці, я з тих пір внесені зміни до відображення моєї оригінальних підвищення на 10% ін'єкції часткової і майже на 30% і обмежувачем крутного моменту. Машина реагує дуже добре? я хотів, судження від вас.
    Я чекаю
    P. s. на модифіковану я ще повинен видалити egr, якщо хтось мені пу? робити йому, я був би вдячний
    P. P. S. в якості драйвера я використав цей: P13_AF8B ? правильно?

fiat panda 1.3 mjet 70cv MJD6JFHW01B 1092S163
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 07-11-2012 19:29

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт,спочатку я прошу вас написати як більше інформації можна на машині, якщо відкрити посаду і назву і в імені файлу в курсі,потім щоб клапан egr у нас керівництво на форумі, що ти зараз не можеш бачити і якщо ви читали правила, ви знаєте, чому, і тим не менш ми тут, ми постараємося допомогти всім, але не з переказують (і, отже, отримати файл з нас), але, даючи якісь поради, давайте звернемося до карти:

драйвер від вас, використовується в порядку,карту, що ecm називається тиском parzializzato не має з кроком 10%, але з кроком від 10% до 43%, як абсолютно неправильно,для інших 2 карти, які ви зачепили, і ті, які ecm називається обмежувач крутного моменту і 2 рівні, а не 30% приросту, як ви говорите, вони incrmenti від 10% до також 221%, а тут зовсім не так, як редагування та інтерпретація карту,також не вистачає кілька інших карт.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    6
    привіт, спасибі за відповідь, не тут, щоб мати переказують, бенс? щоб навчитися, але на жаль політика форуму не дозволяє мені йти напрямні основи для вивчення. Це, як кажуть, мої зміни відбулися після читання на різних форумах, і те, що я відчував, було саме спробувати. Нижче місце, дані автомобіля і ебу:
    Автомобілі: Panda 1.3 MJET 70CV 2006 року
    Блок управління: MJD 6JF.S1/HW01B/1092-S163
    5CZ-20F4G

Це ? частині позначення, наведені на блок управління. Майте на увазі, що я не я змінив, всі карти, які ecm повертає мене, але тільки, перш ніж мене відображається у списку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    Citazione Спочатку Написав Ducati87 Visualizza Messaggio
    привіт, спасибі за відповідь, не тут, щоб мати переказують, бенс? щоб навчитися, але на жаль політика форуму не дозволяє мені йти напрямні основи для вивчення. Це, як кажуть, мої зміни відбулися після читання на різних форумах, і те, що я відчував, було саме спробувати. Нижче місце, дані автомобіля і ебу:
    Автомобілі: Panda 1.3 MJET 70CV 2006 року
    Блок управління: MJD 6JF.S1/HW01B/1092-S163
    5CZ-20F4G

Це ? частині позначення, наведені на блок управління. Майте на увазі, що я не я змінив, всі карти, які ecm повертає мене, але тільки, перш ніж мене відображається у списку.
    привіт ducati, якщо вам потрібно egr тебе я, очевидно, повинен мати свій файл привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав alex68 Visualizza Messaggio
    привіт ducati, якщо вам потрібно egr тебе я, очевидно, повинен мати свій файл привіт
    ви nolto приємним! але досі не може завантажити файл.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Як це зробили ви, зверніть увагу, giarras знав ти і він, ви можете скачувати файли з форуму те, що пошта його, ви не бачите, і навпаки, якщо ви читали правила, ви знаєте, чому,сказавши, що, якщо після початку, що на форумі проїхати через закритий для мене ви в будь-якому випадку порушили наші правила, і ви ризикуєте обидва бан,крім цього, якщо ви читали мій відповідь трохи більше? вище я написав, що і я, і ще 100 користувачів, ми могли б змусити його файл, egr off, але мета цього форуму полягає в тому, щоб мати активних користувачів, що, в міру того, участь у форумі взяли більше? привілеї, і можна навіть побачити, різні довідники, в тому числі також як і відключення egr на 1.3 mjet то першим хоче стати відправною точкою для обміну думками,допомоги і досвіду, а не місце, де робити роботу безкоштовно перше, що трапляється,тому, коли користувач зможете переглядати гід може тільки спробуйте виключити пошти файл орі і mod, а то ми в цей момент будемо ми на правильному шляху,я сподіваюся, буде ясно, моя мова,гарне продовження.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    Як це зробили ви, зверніть увагу, giarras знав ти і він, ви можете скачувати файли з форуму те, що пошта його, ви не бачите, і навпаки, якщо ви читали правила, ви знаєте, чому,сказавши, що, якщо після початку, що на форумі проїхати через закритий для мене ви в будь-якому випадку порушили наші правила, і ви ризикуєте обидва бан,крім цього, якщо ви читали мій відповідь трохи більше? вище я написав, що і я, і ще 100 користувачів, ми могли б змусити його файл, egr off, але мета цього форуму полягає в тому, щоб мати активних користувачів, що, в міру того, участь у форумі взяли більше? привілеї, і можна навіть побачити, різні довідники, в тому числі також як і відключення egr на 1.3 mjet то першим хоче стати відправною точкою для обміну думками,допомоги і досвіду, а не місце, де робити роботу безкоштовно перше, що трапляється,тому, коли користувач зможете переглядати гід може тільки спробуйте виключити пошти файл орі і mod, а то ми в цей момент будемо ми на правильному шляху,я сподіваюся, буде ясно, моя мова,гарне продовження.
    так, мій був тільки один пост про допомогу, x решта все ок привіт

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    6
    Привіт, спасибі за ваше наявність? але я приступив до дайте мені зробити ще один чоловік egr
    Що стосується решти, я хотів би уточнити, що стосується карти. Коли я відкриваю ecm завантаження драйверів і міжнародні організації, вище мене з'являються-й? варіантів, що стосується карти. У випадаючому меню впрыски є два варіанти, і в залежності від того, з'? також написав {MAP1}, що я не знаю, що хочу сказати, в той час як в меню "обмежувач крутного моменту" є 3 різних карти. Тепер, як я повинен себе вести? Чим відрізняються ці карти? Спасибі всім.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Карти, які ecm називається тиском parzializzato і т. д. не завжди відповідають карти листування, щоб їх розпізнати, потрібно дивитися карту в 2d і знати форми і значення кривих.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Ducati87 Visualizza Messaggio
    Привіт, спасибі за ваше наявність? але я приступив до дайте мені зробити ще один чоловік egr
    Що стосується решти, я хотів би уточнити, що стосується карти. Коли я відкриваю ecm завантаження драйверів і міжнародні організації, вище мене з'являються-й? варіантів, що стосується карти. У випадаючому меню впрыски є два варіанти, і в залежності від того, з'? також написав {MAP1}, що я не знаю, що хочу сказати, в той час як в меню "обмежувач крутного моменту" є 3 різних карти. Тепер, як я повинен себе вести? Чим відрізняються ці карти? Спасибі всім.

але ви не написали, що не хотіли, каша готова?

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •