Спочатку Написав
msport (exil77grande)
Як це зробили ви, зверніть увагу, giarras знав ти і він, ви можете скачувати файли з форуму те, що пошта його, ви не бачите, і навпаки, якщо ви читали правила, ви знаєте, чому,сказавши, що, якщо після початку, що на форумі проїхати через закритий для мене ви в будь-якому випадку порушили наші правила, і ви ризикуєте обидва бан,крім цього, якщо ви читали мій відповідь трохи більше? вище я написав, що і я, і ще 100 користувачів, ми могли б змусити його файл, egr off, але мета цього форуму полягає в тому, щоб мати активних користувачів, що, в міру того, участь у форумі взяли більше? привілеї, і можна навіть побачити, різні довідники, в тому числі також як і відключення egr на 1.3 mjet то першим хоче стати відправною точкою для обміну думками,допомоги і досвіду, а не місце, де робити роботу безкоштовно перше, що трапляється,тому, коли користувач зможете переглядати гід може тільки спробуйте виключити пошти файл орі і mod, а то ми в цей момент будемо ми на правильному шляху,я сподіваюся, буде ясно, моя мова,гарне продовження.