Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293

fiat stilo вимикається і не стартує і не переходить в діагноз

привіт всім,як назва цієї fiat stilo 1.6 16v бензин 2002 року,вимикається і не більше, і не вдається увійти в діагностику двигуна коли не заводиться,навіть коли ви не можете увійти в діагностику, немає кодів помилок.у той час як в abs є дві помилки, пов'язані у зв'язку абс ,і блок управління двигуном.коди не пам'ятаю, якщо я можу їх завтра*****unque від відремонтувати блок управління двигуном.будь ласка, якщо в когось є фото або пояснення, щоб відремонтувати цей блок або дії керівництво?також цікаво, якщо є, щоб зробити апгрейд процесора. заздалегідь спасибі всім, хто мені дають відповіді.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я перед заміною блоку управління перевірте, якщо харчування-це добре...

спробуйте перевірити, якщо СЕМ капот це нормально чи є якась проблема потрапляння води.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    я ці блоки я змінилася, але вже кілька проблем управляє прямо перед блок запобіжників в передній, як сказав колега раніше

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    привіт, дякую, що відповіли,а я міняв пару,я впевнений, що блок управління і маршрут .я, наприклад, хотів ремонтних процедур, ебу, внутрішній,якщо у когось є трохи матеріалу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    я спробував відкрити його, але я ніколи не знаходив, нічого не зламано , мені шкода, але я нічим не можу допомогти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    інша справа, якщо потім потрібно деяке оновлення процесора.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    спасибі франк за відповідь ,я стараюся, більше, ніж іншої процедури внутрішнього ремонту, щоб зрозуміти, як і зроблено, і спробувати зрозуміти, як це працює.зараз скажу не по темі, це блок управління, рік проблем також прискорювача ,що не дають газ, було б цікаво подивитися, як вирішити.
    Ми говоримо, що ми хотіли б втручання фахівця з ремонту, і ми з двох інформація і змушує побачити фрагменти для ремонту.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    я тримаю курс, тільки якщо у вас результати, дай знати, мені, наприклад, не бачить датчик температури

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Привіт Франк на даний момент ніхто не виступив вперед, щоб дати висвітлення ,я сподіваюсь, що хтось є, дайте відповіді.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    здрастуйте, ніхто не може дати які-небудь новини?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •