Результати 1-9 з 9
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166

Alfa 147 115cv 8в несправності надлишкового тиску turbo

Привіт всім, хлопці, як назву у мене проблема з цією 147. Завжди йде відмова тиску, надлишкового тиску turbo, ми спробував змінити карту, щоб зловити його, знову і знову змушує нас, камера, манометр стоїть на 1.5 бар на стаціонарні і щука на 1.7 loggando з мнс я читаю тільки до 1.5. Нижче я додаю карту орі і mod (з обмежувачем читання переміщений) з того, що знав я колись "розблоковано" обмежувач читає до 2 бар, я поставив на 1.9 бачив, що працює на частоті 1.7 максимум. Хтось може допомогти мені зрозуміти, якщо я помиляюся в mititatore від переміщення? Або, може бути, є якісь інші проблеми? Спасибі всім.

147 1.9 Jtd 115Cv 0281010332 103366536.rar147 1.9 JTD 115CV обмежувач тиску turbo.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Matty23p навіть якщо ви натиснете один біт обмеження ", якщо і те, що ти торкнувся"
    не наводячи істинної карті я сумніваюся, що ви досягнете своєї мети..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Citazione Спочатку Написав Matty23p Visualizza Messaggio
    Привіт всім, хлопці, як назву у мене проблема з цією 147. Завжди йде відмова тиску, надлишкового тиску turbo, ми спробував змінити карту, щоб зловити його, знову і знову змушує нас, камера, манометр стоїть на 1.5 бар на стаціонарні і щука на 1.7 loggando з мнс я читаю тільки до 1.5. Нижче я додаю карту орі і mod (з обмежувачем читання переміщений) з того, що знав я колись "розблоковано" обмежувач читає до 2 бар, я поставив на 1.9 бачив, що працює на частоті 1.7 максимум. Хтось може допомогти мені зрозуміти, якщо я помиляюся в mititatore від переміщення? Або, може бути, є якісь інші проблеми? Спасибі всім.

147 1.9 Jtd 115Cv 0281010332 103366536.rar147 1.9 JTD 115CV обмежувач тиску turbo.rar
    спробуйте 07710E

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав frenk85 Visualizza Messaggio
    спробуйте 07710E
    Цій карті і overboost або геометрії, як це назвати..
    я кажу саме карти тиску турбо і лім. як
    0757CC
    077B10
    077D00
    077F30
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Цій карті і overboost або геометрії, як це назвати..
    я кажу саме карти тиску турбо і лім. як
    0757CC
    077B10
    077D00
    077F30
    не маючи можливості переглянути карту,я думав, що вже? були змінені

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    але з оригіналом змушує вас порок? не ? що у вас є проблеми з турбонаддувом.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Повідомлення
    9
    Доброго дня, чи можу я бути вам корисним або ліжко всім на форумі, що для того щоб переконатися, що проблема не на карту, потрібно зняти датчик абсолютного тиску місце на впускному колекторі тебе горіти індикатор несправності, але ви можете перевірити, якщо це те, чи менше, дайте нам знати,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    мілан
    Повідомлення
    191
    ви пробували змащувати поршень на змінною геометрією і очистити клапан управління геометрії....
    я на моїй 156 я зробив так, і, здається, вирішена....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    Часто привід overboost, то, що додається до коробки фільтра... спробуйте перевірити свої труби, і, при необхідності, замінити його. Я зазвичай обмін також положення і сів на нього відразу за радіатором, де більш прохолодно, і, в основному, більше під рукою

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •