Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 41

Обговорення: визнати ебу bosch

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190

визнати ебу bosch

Добрий день, мені потрібен ваш рада, тому що я не розумію, як ідентифікувати різні типи блоків керування bosch наприклад edc15 або edc16, тому що, на жаль, не так, як мареллі, що написано вище, 6f3, або інше. Наприклад, днями мені потрібно було зробити діагностику швидко до stilo 1.9 120cv і їх, коли я увійшов в multiecuscan я повинен був вибрати між edc15 або edc16, і я увійшов в паніку, і не знав, що вибрати!! Потім, на щастя, я згадав, що на цій машині були один edc16.. мало речей, що я втратив 2minuti, щоб зробити тест, якщо діагноз я входив з edc15 або edc16 але так, щоб особиста культура є спосіб відрізнити? наприклад, ініціали кодів або чогось подібного? Або він повинен розмірковувати з роком машини і резюме, оригінальні?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Привіт Андрій я новий на форумі і мені було цікаво, що...я вважаю, що для рук, блок управління, один croma 1.9 mjt, що повинно бути на edc 16, але не мають автомобіля, щоб зробити діагностику як я можу визначити його? Немає нікого, хто нам допоможе?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    це fiat croma 1.9, скільки резюме? ми можемо спробувати, якщо моє емпіричне правило працює, а потім ми шукаємо коди, які у вас є на ебу онлайн, і подивимося, якщо corrirsonde тип ебу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Якщо я правильно пам'ятаю, було croma 1.9 mjt 120 коней, однак, вони провели час, і я не впевнений в цьому,тепер ви trascrivo код Bosch, що там далі. Має бути 0 281 012 961

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    ок, тоді будучи 120cv вважаю, edc16... тепер я намагаюся рубав, трохи в мережі з кодом, який дав ти мені, і ми бачимо, що з'являється

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    нам пощастило, я її вже знайшли і edc16 і для точності-це edc16c39
    Правило для цього ecu працював.. ми побачимо, якщо інші дотримуються цієї пропозиції

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di project
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    андрій, що зазвичай ви використовували?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    це досить простий і, здавалося б нерозумно, але якщо ти робиш все " двигун fiat під 115cv у тому числі 1.9jtd115 гірський edc15 а всіх двигунів, дизельне паливо передбачається, від 120 140 0 150cv гірський edc16. Тепер я не знаю, якщо питання може бути аналогічним і для інших автовиробників, враховуючи, що в частині якийсь новий мерседес я не торкнувся ще, що fiat

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Привіт, якщо ви хочете побачити ecu bosch ви можете зайти на сайт bosch-automotive-catalog і, ввівши код, який знаходитесь на ecu або вказуючи на те, що автомобіль вам сходить до ебу....тест

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    здорово спасибі rts! коли я використовую безкоштовний завжди цей сайт

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення