ciwo всім hon проблема на Mercedes c-класу .. Коли машина ходить добре працює? автомобіль зупиняється, виходить гаряче повітря... Охолоджуючої рідини ок, наперед дякую
ciwo всім hon проблема на Mercedes c-класу .. Коли машина ходить добре працює? автомобіль зупиняється, виходить гаряче повітря... Охолоджуючої рідини ок, наперед дякую
Вентилятори обертаються?
Вентилятор працює, щоб? не на максимальній швидкості
Привіт, для вентиляторів може бути, і нормально, не знаю в деталях mercedes, але може бути, що подають одночасно заявки для клімату і для двигуна, для якого активні максимальної швидкості?.
ви можете зробити якийсь тест, принаймні, коли атаки кондиціонера до низьких температур слухай компресор "атакувати"?
І відключається на короткі проміжки часу або залишається протягом тривалого періоду?
у салоні варто розрізнити на слух шипіння від приладової панелі, ви відчуваєте, що через регулярні проміжки часу або безперервно? Якщо на регулярних інтервалах ок, якщо шипіння вздовж низькою газу.
Ви кажете, що газ ? ок, але ви пробували зробити тест тиску? може бути, що вам не вистачає 30 грам, по якій як мінімум не може дістатися до робочого тиску.
Сподіваюся це було корисно.
З повагою
Я сподіваюся
Компресор б'ється для безперервного що стосується газу ? був тільки що поповнено.. Але якщо машина і зупиняється, не виходить холодне повітря, тільки якщо ходити
Ще одна річ, перш ніж проблема, вентилятор розганявся, а тепер немає
якщо, щоб зупинити прискорення? тримай кілька сек на 2000/2500 обертів і подивитися, якщо зменшується температура, не ? сказав, що тільки зарядки, якщо на місці, іноді помиляються кількість? газу, вже? трапилося кілька разів, токарні верстати, 50г газу в пі? і все працює відмінно.
для вентилятора потрібно перевірити в русі, коли двигун доходить до температури, як я сказав, може бути, не досягається потрібна температура, для якої включення другої швидкості?.
P. s. не дивіться на картину ? фальшиві, коли доходить стрілка насправді? ви до 70? c.ac T води
Якщо ви прискорте хід працює? газу мессі 850
Wdb2030041a256027 це ? рама ..