Результати 1-7 з 7
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Metropolis
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187

EDC16C39 Fiat Mjt та тиску турбо

Привіт, Хлопці, потрібно всім, ви знаєте, скажіть мені, якщо на edc16, змонтованих на GP 1.9 130cv на додаток до класичних обмежувач turbo існує також біт обмеження turbo чи є й інші обмежувачі, які я не можу знайти? я питаю це тому, що? на цій Gp, не можу пройти повз 1.9 Бар тиску, що мені личить, і в кінці тиск turbo Висока, або ? датчик Aps, який не виходить за рамки тиску? Спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Здрастуйте, для отримання відповіді починається сформулювати питання ясно......Автомобіль ? всі акції? він turbo + велика? якщо так, яка модель? чому? якщо ви хочете подолати 1.9 з турбо сток ти наступний на rottura.............для мене вже? ви з 1.9

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Автомобіль з Турбо-плюс модель точно не знаю,єдине, що я знаю ? той, Fiat Stilo плюс пі? я не знаю, Пристрасть Двигунів оригінал поступається оригінальній уявіть собі, якщо працює на 1.9 ehehhehe, для мене автомобіль так йде moooooooooolto нормально, але власник хоче, щоб сяк-пі?, тепер я не розумію, якщо ? датчик aps, який йде переповнення або ? обмежувач turbo Ecu...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    ? датчик Aps, що більше 2 бар йде переповнення, що датчик я можу sostiture до оригіналу? Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, ма ? питання, видно, що вже? у вас є часткова відповідь?
    починає шукати технічні дані вашої картки, а потім отримати файл ecu у питанні ? вивчає тих, хто між 2 приходить спочатку у відмову, а після того, як ви встановите, відповідно,........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Немає ніяких проблем знімати навіть на 2 бар або більше? з map-орі, l0unica що ? що більше 2 бар, ви не можете встановити добре, тиск в карту

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    29
    Citazione Спочатку Написав "Метрополіс" Visualizza Messaggio
    Автомобіль з Турбо-плюс модель точно не знаю,єдине, що я знаю ? той, Fiat Stilo плюс пі? я не знаю, Пристрасть Двигунів оригінал поступається оригінальній уявіть собі, якщо працює на 1.9 ehehhehe, для мене автомобіль так йде moooooooooolto нормально, але власник хоче, щоб сяк-пі?, тепер я не розумію, якщо ? датчик aps, який йде переповнення або ? обмежувач turbo Ecu...
    Тут характеристики вашого датчика:
    0281002437.rar

турбіна ori стилуса, також 150cv, ? один gt1749v, я не знаю, що роботу вони зробили, і я знаю, що ? найкраще, що ви повідомите до перерви.
    з 2 бар варто вже? знімав з +200cv.
    Обмежувачі turbo є біт, який робить абсолют, але я вірю, що ти не знайшов навіть, чому? він потрапляє в той же ECM на ці карти.

Сподіваюся це було корисно.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •