Доброго ранку і гарний початок тижня, час назад я купив онлайн бази даних оригінальних карт, і змінені, щоб сказати, продавець, перевірених і хороших.. основна причина покупки була можливість порівняти хороша якість карт для того, щоб краще зрозуміти майбутнє, курс заглиблюється у світ ecu. Знаходиться це приміщення, але нічого не поробиш, відкриваючи різні карти відомо, що існує майже тільки на десятки відсотків, а іноді я сумніваюся, що цим кроком є спірним, але, не будучи експертом, я хотів би також вашу думку, тому що я можу помилятися. Порт, як, наприклад, цей ecu bosch 3.82 audi a4 1.8 turbo від 150cv, в папці мод є дві карти, що мені зовсім не подобається, тому що тиск турбо не є лінійною, в деяких обертах двигуна і не збираюся навіть витрачати свій час, відповідав; що є місце, щоб обмінятися парою поглядів а має тиск значне збільшення досить тривожним (на мою думку!) якщо ви вважаєте, що аванс був збільшений, навіть якщо дуже мало. Я хотів би знати цю карту, це карта, на якій ви зможете втратити час, щоб вивчити, можливо знайти оригінальний автомобіль і зробити який-небудь журнал або картку з датчиком детонації все в функцію, так би мовити.
Адреса вихідний файл
http://www.professionalchiptuning.ne...6&d=1474879187