-
Fiat croma 1,9 mtj проблема в вентиляторі охолодження
Привіт, хлопці, у мене проблема в вентиляторі охолодження на croma 1,9 mtj приходить більше, ніж на 90 градусів, вентилятор включається, але не вимикається-й?, я перевірив проводу я поміняв датчик температури я перевірив все, що кондиціонери, але проблема завжди той самий.
хлопці, будь-яка ідея, добре я згоден я повинен вирішити цю проблему.........
-
Або термостат, який закритий і утилізація тепла мало або проблема в модулі вентилятора. В діагнозі у вас помилки? Тест з потенціометром на дроти Ntc води, щоб імітувати 90^, а потім знизьте до температури холодної згаснути. На вулиці, під навантаженням температура піднімається вище 100?
-
здрастуйте, ви перевірили, якщо циркуляція води ? добре,чому? з цим дефектом або c'? радіатор забитий або c'? мало циркуляції (поломка крильчатки водяного насоса).перевірте ці речі
-
-
Ви що невиконання було викликане, що вентилятор йшов на дуже низькій температурі, і мені довелося перепрограмувати блоку управління...я прошу вибачення за затримку інформації....
-
-

Спочатку Написав
overbooster
тому файл не був орі?
Ймовірно, хтось торкнувся масштаб кореляції датчик температури води, я бачив на деяких картах, що робить ремонт для поліпшення пуску гарячого, на восьмий, якщо я не помиляюся, тобто 20 точок з bk, які йдуть від 85 до 1008 і що необхідно змінити лише частину "холодна", якщо хтось замість цього він доторкнувся всієї кривої пу? бути, що він масштабується все, датчик sballando управління вентилятора.
Я сподіваюся, що було корисно
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму