Результати 1-7 з 7
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477

Fiat croma 1,9 mtj проблема в вентиляторі охолодження

Привіт, хлопці, у мене проблема в вентиляторі охолодження на croma 1,9 mtj приходить більше, ніж на 90 градусів, вентилятор включається, але не вимикається-й?, я перевірив проводу я поміняв датчик температури я перевірив все, що кондиціонери, але проблема завжди той самий.
    хлопці, будь-яка ідея, добре я згоден я повинен вирішити цю проблему.........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    Або термостат, який закритий і утилізація тепла мало або проблема в модулі вентилятора. В діагнозі у вас помилки? Тест з потенціометром на дроти Ntc води, щоб імітувати 90^, а потім знизьте до температури холодної згаснути. На вулиці, під навантаженням температура піднімається вище 100?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    здрастуйте, ви перевірили, якщо циркуляція води ? добре,чому? з цим дефектом або c'? радіатор забитий або c'? мало циркуляції (поломка крильчатки водяного насоса).перевірте ці речі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    знайшов несправність?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Ви що невиконання було викликане, що вентилятор йшов на дуже низькій температурі, і мені довелося перепрограмувати блоку управління...я прошу вибачення за затримку інформації....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    тому файл не був орі?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    29
    Citazione Спочатку Написав overbooster Visualizza Messaggio
    тому файл не був орі?
    Ймовірно, хтось торкнувся масштаб кореляції датчик температури води, я бачив на деяких картах, що робить ремонт для поліпшення пуску гарячого, на восьмий, якщо я не помиляюся, тобто 20 точок з bk, які йдуть від 85 до 1008 і що необхідно змінити лише частину "холодна", якщо хтось замість цього він доторкнувся всієї кривої пу? бути, що він масштабується все, датчик sballando управління вентилятора.

Я сподіваюся, що було корисно

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •