Результати 1-10 з 10

Обговорення: KessV2 і Bosch ME7.9.10

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232

KessV2 і Bosch ME7.9.10

Привіт всім, я хочу задати вам питання...

Мій брат має Giulietta 1.4 Tjet 120cv, до якої я хотів би почати давати, заглянув, бачить більш глибоке... Тільки, що це перший раз, коли я намагаюся читати ME7.9.10. Я хотів, а потім прочитати її завантаження tricore, щоб мати повне читання...

Мені підтвердили, що крім підключення модуля tricore я повинен припаяти два резистора як на фото додається?
    Які точно ці два резистора?
    І крім того, коли прочитаєте завантаження tricore, я можу переписати його в послідовний або ми повинні написати його завжди в boot...?

Як завжди, заздалегідь дякую за ваші відповіді!
    Boot1.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, від тих питань, що ви робите не думаю, що це гарна ідея, щоб грати з l' ecu цього автомобіля........Він починає відкривати для себе ecu + прості...........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    Привіт пристрасть двигуни, дякую за вашу думку...
    Якщо на додаток до kess, я мав також ktag я була б більш спокійним...
    Екю в послідовний у мене вже зроблені, але тепер я хотів спробувати і вивчити цю... це знаєте краще за мене, в цьому світі, якщо не хочете вчитися кожен день, і якщо ви не зробите проби на вашій шкірі, ви будете завжди стоїть у колі.
    Я знаю, що ecu трохи більш чутлива, але саме з цієї причини було цікаво, впевненість, що ти ще експерти... в іншому випадку я не буду писати на форум...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, а з вашої tool читати і писати, потрібно трохи знань і вправності, щоб відкрити, не порушуючи нічого, це часто трапляється, я теж не crederti, тобто те, що піди не так. Впевненість відбувається, якщо відкрити екю, а потім з подальшим підключенням в автомобілі, щоб побачити, якщо все в порядку, якщо ви після підеш до читання. Повторюю, щоб вивчити матеріали та файли ви знайдете скільки завгодно, однак, повторюю, починається з якоюсь ecu випробування.............

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Повідомлення
    115
    Ти в boot не в tricore. У будь-якому випадку, якщо вам потрібно зробити дірку в послідовний.вам відновити файли ori змінили
    Потім написати без проблем

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    спробуйте підключитися за kess в послідовний і зробити дані, якщо у вас є хороший kess з банком даних всередині має врятувати його файли вже "просто так".
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    142
    привіт файлу читайте в boot потрібно написати в boot, якщо ваш послідовний порт, ви можете мати блок ecu, а потім в меню утиліти ви можете перевірити, якщо у вас вже є файл, після зробив id

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    Досі мій інтерфейс, я ніколи не зраджував ( і це я дякую інтернет-магазину, форуму), але я не банк даних внутрішнього я хотів зробити читання в boot

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    142
    ну, в цьому випадку ви повинні прочитати, перш ніж boot

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Я тобі настійно не рекомендується з KESS V2 Клон, завод ЗОЛОТИХ я зрозумів, клон...
    Наводжу досвід клієнта.
    Kess V2 EUR 3.099, Зчитується з БД за допомогою стандартного кабелю (БЕЗ TRICORE) Med 7.6.2 ГІБРИДНИЙ Opel Corsa 1200 16v 2009 рік.
    Ну читає без проблем, якщо не золото потрібно, я навіть файл ОРІ.
    Відключив Лямбда-з, коли і він час переписати його, він посадив все на 96%, результат.... Я стояв, я людина, і я можу сказати, що:
    -OBD KSuite виявляє, 13,3 v, але після 30сек-0% виходить ПОМИЛКА Зв'язку з ECU запис перервана.
    -Відновлення Ksuite те ж, що й вище 0% на 30 сек... etc..
    -З boot зробив, як бог велить туристичне з поршневі пальці, поршневі кільця врізні, зроблені мною, починаючи з тб MED 7.x і EDC17 ОРИГІНАЛЬНИЙ Alientech... Ksuite виявляє 0,0 v, і ви не можете спілкуватися.
    -Крок до Півнику V2, ну БД ж, слів немає, ви посадіть і chide, якщо ви хочете відправити l'***** підтримка FGTech.... різниця в тому, що в eobd2 ви бачите 2%...
    -ECU не робить більше, ніж ECU-ID, не визнається, і, незважаючи на тестер виявить 12v. фіксовані дані від джерела живлення 12v і 3A на 3-pin від живлення 12в. у школі, підключаюся 2 CAN H і L і білий зелений і маса, але нічого, здається, що в ебу не переходить у поточному....
    Врешті-решт він відправив ECU не знаю, хто вирішив, що ми вже знали, ecu тушкованою....
    Так він купив собі повний комплект ECU 7.6.2 Med, замок з ключем і board комп'ютер, який буде потім вирівняйте... тепер уже авто не йде ще на мотоциклі.....
    Ви говорите, що? Я сед ECU не зроблю, належать авторські права, незважаючи на спадщину KEss V2 4.036, Ktag 6.070, FGTech V2 як V53, що V54, MPPS V5 і V12 і V13.....
    Я волію говорити клієнту, вибачте, але не я....
    Ще один клієнт з OPEL Astra OPC-MEd 7.2 замість того, вироблено з KEss V2 3.099 це краще з клоном, що з братом потворні Небесної Нескінченності Slave.... що не робив...

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •