Результати 1-8 з 8

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266

Проблема дублікат ключа Panda

Доброго ранку, клієнта, я запитав, чи можу я надати йому другий ключ для свого Fiat Panda 2012. Я сказав йому, звернутися до філії вдома мати тут, близько,вказавши, що загубив картку з кодом оригіналу. Сказали, що прийшов ключ, в тому числі і код карти, а ? прийшов тільки ключ, і я, звичайно, з Delphi без коду я нічого не можу зробити. То ви ? відправився в офіційний дилерський центр,той, до якого він звернувся, щоб замовити все, і навіть вони можуть, щоб дізнатися ключ. Як ви думаєте, як я можу це зробити? Він пу? нехай машина зупиняється максимум пів-години в день, я не знаю, якщо через кадр ми отримуємо код, і я припускаю, що ключ був уже? precodificata бачили, що приходить від офіційних каналів. Прошу допомоги, навіть за додаткову плату.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    привіт, в 30 хвилинах їзди ви дивитеся на автомобіль, тоді б всі info' автомобілі,двигуном ecu body, система буде, але не 30 хвилин, можна отримати код gi? зберігати і роблять клон чіпа ключа не використовується...........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Тоді я повинен запитати-й? час

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Болга
    EU - SVK
    Повідомлення
    3
    Read eeprom from Delphi, read pin prepare and транспондера.
    After кодування транспондера by diagnostic.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    quest операція не повинна виконуватися в 30 хвилинах ризики занадто!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Код картки ви можете ricavarlo читання пам'яті в Боді, яке повинно бути, як і 500 і grande punto. Я особисто вже я, щоб codificarne-небудь і продублювати. Кодування, якщо це не займає багато часу, решта, що забирає час.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    у будь-якому випадку, в представництві ви можете замовити код картки з числами для зберігання, коштує близько 60-70 євро, я не бачу чому, куди ви звернулися, щоб ключ не ve мали запитом.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Де avbiamo попросив ключ, кажуть, що вони не в змозі мати код карти ні в якому разі, навіть якщо не вірю. Однак власник знайшов пін-код, завдяки іншому дилера fiat і, нарешті, я пристосував все з Delphi.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •