Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43

Порівняння ФАЙЛІВ 1.3 mjet 70cv

Привіт усім, хто-то пу? мені велику люб'язність? ви можете порівняти цей файл у програмі з ОРІ, я хотів би знати, якщо програмне забезпечення цієї машини ? був змінений, я скачав файл, ОРІ, але я 2 карти повністю не у фазі!!!

Panda 1.3 mjet 51kw 70cv
    HW: MJD6JFHW01B .S1
    SW: 1092S163

Файл ? читав з KESSv2 OBD.

якщо ? був змінений, ви можете allegarmi кілька скріншотів кривих?

ЗАЗДАЛЕГІДЬ СПАСИБІ!
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    Практично ця машина ? була перевірена повністю, або від електрики, механічні і pompista, EGR-ОК, Тиск дизельного палива ОК, inettori ОК, витратомір повітря і датчик тиску ОК... тим часом машина "транспортних" p? і тому, чорний дим вихлопних газів, крім того, я помітив, що педаль acceletore ? дуже чутливі, і якщо ви намагаєтеся підтримувати режим в 1000giri приблизно ? нестійкі гойдалки... крім того, машина працює на p? занадто багато, щоб бути 70cv відчуває перепускного клапана, який відкриває постійно, єдине, що ? залишилося перевірити ? впускний колектор у разі засмічення і карти.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    файл ? оригінал, єдина зміна ? гальмування egr.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    Привіт іван, впевнений, що ? була видалена egr? у діагностиці виявляється, працює!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    перевірте привід перепускного клапана або перепускного клапана і для seghttamenti також перевірити кріплення двигуна, чому? ? натрапив на механіку, з яким я працюю, що impazzisse для seghettamento і була підтримка..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    Тоді в EGR ? ймовірно, що було виключено FIAT, послав я l? щоб перевірити наявність оновлень програмного забезпечення, і телефон я, вони говорили про те, що вони поставили egr OFF(мені здається, дивно, але інструмент офіційний fiat може відкрити сед операцій), тому, підводячи підсумок, ми можемо виключити карти, виключити проблеми, дизельного палива, і мені залишається перевірити колектор і все, що повідомив sportknight, перепускний свистить ? ймовірно, що має витік повітря, тим не менш, діагноз значення маси повітря і тиску у впускному досконалі! де я дим? може бути колектор засмічений або EGR, що незважаючи на те, що був великий пу? бути заблоковані механічним способом у вихідне положення... я повинен спробувати новий.

Ви терр? в курсі, дякую за пораду.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    Спробуйте скріпити фланці картера l egr та натисни очищення колекторів і датчик тиску турбо

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    за допомогою діагностичного приладу не зробиш egroff.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    я не хочу йти неправильно мга l egr не чіпала нічого!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Карту ? абсолютно оригінал, якщо не для системи рециркуляції ог заблокований.

Коли seghettano ці авто ? чому? мають значення маса повітря вимірюється відрізняється від реальної, тому проблему ? egr відкрито, а потім заткнути, як вам вже? запропонував, враховуючи, що у вас закрита карту, або яку-небудь втулку turbo з невеликої тріщини, як правило, пропускає то відразу до впускного колектора.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •