привіт, як назва я б підтвердження про виключення egr велика точка......дякую
привіт, як назва я б підтвердження про виключення egr велика точка......дякую
ви і закривається добре
дякую.......завтра спробую записати її......з Mpps .....будемо сподіватися, що так.....
і gi? скорочений до 1 мега, я перевірив, перш ніж ви не будете мати проблем...батарея пк в хорошому стані а також напруга акумуляторної батареї автомобіля x успішного результату.
вибачте, якщо я втручання, не по темі топіка, але по темі похідна
ви можете пояснити, питання відрізка файлу в 1 мегабайт, які я часто читаю? і решта ?
ви ріжете чому? ? код для процесора і не потрібно, ne зберегти його ne переписати його ?
якщо "занадто" off-topic повідомити, що я відкриваю нову тему
tnx
я таким чином відкриваю ecm ,завантажити файл розміром до 2 мб......потім я йду на комунальні/ перетворення/ вирізати і вставити файл.....то перейдіть на визначений користувачем, а потім під коли ви відкриваєте вікно, ви поклали замість 1ffffff ви поклали в 0ffffff зберегти файл і розрізати на мега, якщо не може служити комусь це і пояснення.
Точне і додам, що служить тільки для mpps для файлів 2м 1.3 mjet 75-90cv.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я прошу ще інформації, але якщо я роблю резервну копію з bdm...... тоді я можу переписати з mpps.....
ви можете зробити це.. швидше, з bk з bdm.. ви завжди спокійна, але пам'ятаєте, що з, що закони, то ви повинні писати..