Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 30
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    166

проблеми читання renault espace 2200, 150 л. с.,

я сподіваюся, що відкрив обговорення на сесії правильно. припустимо, автомобіль ? 2004 150 кінських сил.з адаптера живлення і кнопка "пуск" / "стоп", я намагався читати в автомобілі з kess v1 клон з ебу edc15 з ecu id, я давав Hw0281011724 і sw1037369188, я намагаюся читати, але нічого. Я пробував тоді з kessv2 ? с протоколи, так і для edc15, що edc16 але я d? повід.: "помилка "будильник" / будильник" kline, що в can. Я читав на деяких форумах, якщо двигун Renault ? вище 50? блокує як для читання і запису. поради?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    166
    ніхто не може дати мені пораду, я не розумію, чому? змушує мене робити ecu id, а потім не дозволяє мені читати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Акумулятор має достатньо напруги? Ви пробували за допомогою допоміжної акумуляторної батареї або акумулятора?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    166
    чесно кажучи я не міряв напругу, що ви говорите, я намагаюся зробити міст з іншого батареї? я думаю, як edc 15, чому? у kessv1 має тільки те, як протокол

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    S? я повинна була з батареєю, може бути, вирішити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав radd7 Visualizza Messaggio
    чесно кажучи я не міряв напругу, що ви говорите, я намагаюся зробити міст з іншого батареї? я думаю, як edc 15, чому? у kessv1 має тільки те, як протокол
    Renault Espase кріплення або EDC15C2 EDC16C3/9 EDC16CP33/C36 знайти ЕБУ і подивитися, що людина монтує..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    166
    Хтось сказав мені, над 50gradi і гальмується читання і запис. Пробував з kessv1 edc15 тільки id, з kiss v2 протокол edc16c36 в kline і лінії can помилка "будильник" / будильник, приймаю поради

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Хтось сказав мені, над 50gradi і гальмується читання і запис. Пробував з kessv1 edc15 тільки id, з kiss v2 протокол edc16c36 в kline і лінії can помилка "будильник" / будильник, приймаю поради
    У kess, що у вас є ? орі або клон? чому? якщо у вас є клон без зміни діод має проблем, не читати, що типа ебу може зробити вас id, а потім зависає.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    166
    півник, по-твоєму, вдається прочитати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    півник, по-твоєму, вдається прочитати?
    Але треба спробувати.. я, наприклад, півень, мені важко з edc 15 і французькі автомобілі, я краще з kess, але повинен бути оригінал або зміни діод, щоб не мати проблем.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •