Привіт всі мене звуть Макс я ****** професіонал я в області двигуна протягом багатьох років , я хотів би випробувати себе у світі rimappature......при проведенні MPPS v12......? програми для обробки ecm2001......я сподіваюся на вашу співпрацю......
Привіт всі мене звуть Макс я ****** професіонал я в області двигуна протягом багатьох років , я хотів би випробувати себе у світі rimappature......при проведенні MPPS v12......? програми для обробки ecm2001......я сподіваюся на вашу співпрацю......
ласкаво просимо між нами max75!!!!!!!!!!!!!![]()
привіт Макс ласкаво просимо, ми можемо знати, навіть ваш, et? і де ви знаходитесь? дякую
звичайно, плаття в провінції казерта ......мені 37 років і я так хочу навчитися ....спочатку я хотів би зрозуміти, як ви riconscere кривий ? адреси....для редагування, вилучення egr ? фап, у програм для діагностики..те, що мені потрібно ? тільки трохи знань.....? допомога в перших кроках.....
спасибі для завершення слайд-шоу, тим часом, починає стежити за форум і ви побачите, що скоро і ти почнеш робити зміни, враховуючи, що ви новачок, ви будете рекомендується від + користувачі експертів , цьому форумі ви знайдете все, що необхідно, в кінцевому підсумку, у форумі, ви також знайдете магазин, де можна знайти перші необхідні інструменти і гарне медичне, можливо технічне.
спасибі....., відвідавши форум, я помітив, що є посади, які пояснюють деякі функції.....але я не від' можливість скачати.... як я можу зробити.....
ок, я зрозумів .......треба досягнення певної кількості повідомлень...для доступу......
насправді! читаючи правила, ви помітили, що ви повинні отримати принаймні 50 корисні повідомлення....
привіт макс,і ласкаво просимо, якщо ви хочете серйозно почати в цій області, я не думаю, вам буде досить' якоїсь інформації на форумі, я б сказав, зробити конкретному курсі від кого-то, що ви вчите, на серйозні роботи, а не просто хочете продати обладнання,тоді ця ж людина, якщо він пропонує вам допомогу ще краще, і таким чином, ви можете почати серйозно,нарешті, необхідно attrezzarti поступово з hw більш серйозні.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
привіт max75 ласкаво просимо, навіть з мого боку...?,сподіваючись, що не "бруднити" tread презентації макс,хотів запитати, msport, якщо б він міг порекомендувати хороший курс перепризначення на посаду FG або в околицях... ne aprofitto бачив, що він говорить