Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 28
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109

Порада для відображення автомобілі fiat natural power

всім привіт, ремонт ебу iaw 59f 5af і 4af газ мені довелось мати запити типу : "ви можете мені змінити трохи ебу, щоб зробити її краще?"
    тепер ми всі знаємо, що ці автомобілі страждають трохи продуктивності за метану, але як я повинен реагувати? критерії використовувати метан???

у розпорядженні читати і писати я cdc marelli, в школі і kess v2 obd - титан і winols для зіставлення.

які поради дасте мені???

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я теж були запити, як правило,...
    я хотів би знати s? ? що здійснюється...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109
    і, звичайно, реально, можливо, з якоюсь рада, ми не зможемо, звичайно...
    Просто тільки передбачати???? видно, що значення метану вони в інший блок управління, не може лише передбачати, чи не так???

термінові порівняння та поради

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    за те, що я вам можу сказати, що значення заздалегідь метану cos? як, наприклад, час вприскування будуть прийняті і виправлені в ecu з метану на бензин...не буде у мене, якщо ? ясно...
    тепер питання? ? як ви дієте?? і, насамперед, на який ecu він втручається з двох?
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    завжди втрутитися на головний ебу бензину.
    як і в будь-який інший завод pluricarburante, а також роботи, зроблені на головній відображається на блок управління газ без проблем.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав sergiot Visualizza Messaggio
    завжди втрутитися на головний ебу бензину.
    як і в будь-який інший завод pluricarburante, а також роботи, зроблені на головній відображається на блок управління газ без проблем.
    Я згоден з t?.. але s? один удосконалює продуктивність Метан або зріджений нафтовий газ після бензину, що відбувається?
    почати? бити (самозаймання)?..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я згоден з t?.. але s? один удосконалює продуктивність Метан або зріджений нафтовий газ після бензину, що відбувається?
    те, що ви повинні вибирати: якщо ви оптимізований бензиновий ви, трохи менше газу, і навпаки.
    на щастя, c'? завжди контроль биття, що пробачає......

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    уявлення, отже, ефективність двигуна, з бензином ? завжди вище, коли ви йдете на снд або спг...завжди!
    навіть якщо це й так? не означає, що бензин c ? щось не так, а ? від це виправити, перш ніж робити регулювання газу.
    з сучасні автомобілі ефективності pi? - він високо, змінивши l заздалегідь у всіх його змінних і максимальна установка повинна проводитися на азс (без втручання датчиків детонації, чому? призведе до порізів і seghettamenti) і не газ.
    очевидно, що там буде? невеликий корекції паливної ecu на бензин, щоб визначити, як піти в стадії часткової і повної навантаження.
    на ecu газу, якщо ? добре скориговані після перепризначення ecu бензин, c ? потрібно лише невеликі виправлення.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109
    добре carmaghedon ти була допомога, логічно tarando добре для бензинових двигунів мають переваги газу... але зіставити бензин завжди і не метан, метан після йде регулюється краще... отже, я повинен озброїти прекрасний panda метану і бачити, куди я можу засунути в бензин заздалегідь, не підірвати... і потім я йду регулювання газу на її ecu... правильно??? я правильні висновки???

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    так, але очі, що доказів, без знання не приносять вигоди, особливо якщо ми говоримо про перепризначення

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •