Результати 1-4 з 4

Обговорення: Допомога карту EDC16C39

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    39

Допомога карту EDC16C39

Добрий вечір всім, хлопці.
    Я хотів би попросити руки, щоб зрозуміти один важливий крок, щоб мапу мою машину.
    Як написано в назві, автомобіль монтує EDC16C39. Використання ECM2001 для обробки.
    Карти, які я вважаю основоположними для гарного відображення, бачу "збагачення при розгоні", які повинні відповідати реалізації крутного моменту на основі запиту на педаль.
    Потім я мапу "обмежувач крутного моменту", що я повинен забезпечити обмеження крутного моменту для певних обертів.
    ? у мене проблема-знайти карту, яка мені звернутися пара, в мм3 дизельного палива. Якщо не я не можу, то зробити всі розрахунки, щоб тиск турбо.
    І можливо ви думаєте, що ви перебуваєте від адреси 1E9D76?
    Додаю карту для тих, хто хоче мені допомогти.
    Спасибі.Ori перебудований SAAB 93 180cv.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Я користувач занадто молодий для того, щоб завантажити файл? у EDC16c39 з 159 карту перетворення пари/дизель ? адреса 1CDBF6, спробуйте подивитися, якщо збігається адресу або, якщо pi? чи ні ? їх близько.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    39
    Спасибі switing63. Тепер я намагаюся побачити, що я знаходжу.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    39
    Switing я глянув, і я думаю, що карта саме та. Знаходиться за іншою адресою, але контрольні точки повинні бути однаковими. Насправді перший зупинки вказує, оборотів двигуна і друга пара. Тому за допомогою цієї карти я зможу, дайте мені розрахунок.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •