хлопці, вітаю всіх!!
я хотів би рада на гольф-5 1900 tdi edc16u1 вам місце файлу, що була машина, по-вашому, і був вилучений код??ви можете бачити..
хлопці, вітаю всіх!!
я хотів би рада на гольф-5 1900 tdi edc16u1 вам місце файлу, що була машина, по-вашому, і був вилучений код??ви можете бачити..
файл орі вже є в базі даних...дякую.......
він 0281011478
sw 1037369564
[QUOTE=cinqueturbo;110024]І те, що захисна f? думати?[/QUOTE
привіт!!!!!!що означає, я не розумію???
код знаходиться в eeprom
від flash, ви не можете зробити?для сили від e2p??
різні програми для scodificare носять все від eprom, і він чудово працює вже? випробування тоді не знаю, якщо ви можете? зробити з flash
alfetta80 вам було цікаво, що змушує вас думати, що це s-закодований..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
на практиці ця машина вводить мене в майстерні, все, що прискорює поодинці і при включенні на приладовій панелі з'являється напис, щоб перевірити, вихлопних газів,я роблю діагностику, і я вважаю, sens темп води і несправний блок управління внутрішньою пам'яттю,датчик його замінити і ок!напис і помилка клієнт говорить мені, що і було зроблено в scodifica всього, і з цього дня і з'явилася помилка!!зараз, якщо я пишу вихідний файл, помилка зникає, і ок, але я хотів поглибити ще на факт все,останній і був видалений, тому що машина не їздила ще....се те, що не повернеться