-
карти суміжних
Що б карти однодумцями ECM? Наприклад, у мене є карта однодумців в обмежувач крутного моменту на edc16u31(golf 2.0 TDI) що я повинен змінити?
-
Десь існує селектор карт, в даному випадку, як правило, існує вибір 3 або 4 точки (щодо атмосферного тиску.
Практично на основі цього вибираються криві обмежувача.
-
Тому, якщо я правильно зрозумів, блок управління змінює відображення у залежності від зовнішнього тиску, тому в карту уприскування, карти, однодумців, може бути на холодному двигуні і на гарячому двигуні, чи я помиляюся?
-
в цілому часто деякі карти мають pi? варіант
використовувати вибирається в залежності від умов експлуатації двигуна, залежно від кодування, блок управління і ін
наприклад, якщо той же двигун, встановлений на-й? модель може дещо відрізнятися від програмування, але, щоб не робити спеціального програмного забезпечення для кожного з них розрізняються карти, використовувані
інший приклад ? кнопка sport, що деякі автомобілі мають
-
Тож, господи, якщо я помиляюся, щоб бути впевненим, я повинен змінити все, слідуючи тій же логіці, правильно? Так що можу клюють, безумовно, той, який використовує блок управління
-
у сумніву, в іншому випадку, щоб зрозуміти, яка використовується, ви повинні зробити тести
змінює тільки один, і подивитися, який ефект він
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму