Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 30

Обговорення: інформація про edc16c8

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293

інформація про edc16c8

вітаю всіх!!
    я хотів би задати вам питання по edc 16c8, де або змінені карти педаль,тиску в рампі,тиск турбо і різні обмежувачі,перш ніж міняти карту, кількість дизельного палива впорскується було близько 68, із змінами прибуття майже 76 тепер моє питання: я хотів би змінити час упорскування, а на осі кількість дизельного палива впорскується до 80 тому, якщо фактичне значення не перевищує не потрібно торкатися до них, чи не так?чи не має нічого??я сподіваюся, що пояснив!!!заздалегідь спасибі........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    якщо ви хочете додати після 80 потрібно оновити їх, якщо ні-c і не потрібно, тому що їх у вас вже обчислені
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    якщо ви хочете додати після 80 потрібно оновити їх, якщо ні-c і не потрібно, тому що їх у вас вже обчислені
    привіт ангел, спасибі!на практиці ви говорите мені, що якщо я хочу надати вище 80 торкатися, інакше немає!але навіть, якщо я не 80 при повному навантаженні-єдиний, число обертів і тиску в магістралі rail кількість дизельного палива впорскується і більше, ніж у орі !приклад:в золотих або 1000 бар rail, 50 мм3 і 935 сша, якщо торкання dw і обмежувачі кількість дизельного палива впорскується буде більше 50!!!тому час повинен бути до цього часу????чи не так??: (не знаю, як міркувати!!!!!!

Citazione Спочатку Написав eobdexpression Visualizza Messaggio
    Якщо ви хочете пораду ? тільки те, стосуватися обмежувачів iq
    привіт eobd спасибі, але могли б ви пояснити це детальніше??
    Востаннє редагувалось leandro89; 28-01-2014 до 21:34

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав alfetta80 Visualizza Messaggio
    вітаю всіх!!
    я хотів би задати вам питання по edc 16c8, де або змінені карти педаль,тиску в рампі,тиск турбо і різні обмежувачі,перш ніж міняти карту, кількість дизельного палива впорскується було близько 68, із змінами прибуття майже 76 тепер моє питання: я хотів би змінити час упорскування, а на осі кількість дизельного палива впорскується до 80 тому, якщо фактичне значення не перевищує не потрібно торкатися до них, чи не так?чи не має нічого??я сподіваюся, що пояснив!!!заздалегідь спасибі........
    Якщо ви хочете пораду ? тільки те, стосуватися обмежувачів iq

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Є точки, добре точні карти, які відносяться до поза драйвера, щоб підняти обмежувачі дизель, якщо їх не стосується ви ніколи не будете більше? дизельне паливо впорскується в додаток до того, що ? стандарт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав eobdexpression Visualizza Messaggio
    Є точки, добре точні карти, які відносяться до поза драйвера, щоб підняти обмежувачі дизель, якщо їх не стосується ви ніколи не будете більше? дизельне паливо впорскується в додаток до того, що ? стандарт
    фільтри дизельного палива з драйвера їх знаю, щоб alzarel'iq,ilproblema, що я не можу знайти міркування часи...

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    При натисканні драйвери wish збільшується крутний момент попит l ecu бачить, як дизельне паливо займає x вартістю момент і там, де раніше ви були 300 нм x сказати, і кожен-х сказати, в 60 мм3 прямо зараз у вас є 350 і збігаються на 80 і тоді сша 80 якщо ви хочете 500 нм ke відповідають eaempio 100 мм3 необхідно aghiornare екю infarmobdola розрахувати rempo x 100

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    При натисканні драйвери wish збільшується крутний момент попит l ecu бачить, як дизельне паливо займає x вартістю момент і там, де раніше ви були 300 нм x сказати, і кожен-х сказати, в 60 мм3 прямо зараз у вас є 350 і збігаються на 80 і тоді сша 80 якщо ви хочете 500 нм ke відповідають eaempio 100 мм3 необхідно aghiornare екю infarmobdola розрахувати rempo x 100
    тобто на практиці, змінюючи dw ecu, щоб прибути запит крутного моменту, наприклад, від 300 до 350 нм реалізує певні стратегії, тобто використовує всі карти??? піднімає кількість дизельного палива, що впорскується,тиск турбо , залізничний ,часу і авансових платежів.....???інша справа, якщо на підвищення iq від 70mm3 я ношу їх у 80mm3 час вже є актуальними,однак, якщо iq беру в 90mm3 треба оновити, змінивши останній рядок, але після часу 80mm3 не лопнув або не має нічого спільного???найточніше було б змінити brack point.........

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    сассарі, сардинія
    Повідомлення
    81
    якщо ви хочете піти далі, ніж значення орі ( 73mm3 дизельного палива ) потрібно звільнити lim iq, і якщо ви хочете піти далі 80mm3 потрібно rescale i breack

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    якщо ви хочете повідомити l ecu потрібно rescale пробій, якщо no збільшує час, обманюючи l ecu ke credera ke ne ін'єкційних 80, але в реальності? буде більше

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •