Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    7

Читати блоки управління

Привіт, або нещодавно купив у FG tech galletto, на самих ранніх зброї, або намагався читати opel corsa, чи можу я вибрати варіанти, якщо читати flash або eprom, і якщо частковий або повний, що я повинен натиснути, а потім у письмовій формі? дякую за допомогу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, на хвилинку, спробуйте подумати про те, що ті, хто закон не знає, що авто, тип двигуна, л. об'єм двигуна і рік випуску ?, тому, відповіді на технічні, точні почніть розміщувати будь-які info............

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    7
    Привіт, corsa C 1.3 Multijet одна з останніх до нової моделі, я хочу скасувати клапан EGR рк? ? закривається механічно, або прочитав файл, в той же час flash і tabbella, або мод файл з машини, але через кілька секунд знову спалахує контрольна лампа egr, помилки, я їх видалив все, перш ніж писати, чи що ? пішло не так? дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    [QUOTE=leo.cirillo;109305]Ciao і corsa C 1.3 Multijet одна з останніх до нової моделі, я хочу скасувати клапан EGR рк? ? закривається механічно, або прочитав файл, в той же час flash і tabbella, або мод файл з машини, але через кілька секунд знову спалахує контрольна лампа egr, помилки, я їх видалив все, перш ніж писати, чи що ? пішло не так? дякую[/QUOTE Leo. це ? технічні роботи, і якщо ви починаєте зараз, щоб пристрасть поводилися з технічної, на моє питання ви не відповіли точно, продовжуйте робити питання, не дати відповіді,візьми буклет dell' авто і пошту повні дані, потім ліворуч sw за дані ecu скопіювати і записати їх тут, для opel corsa ви різні драйвера, в залежності від характеристик dell' автомобілі, ви впевнені, що ви вибрали правильний драйвер?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    7
    55196352 ZJMAG
    01246JO01D
    1413X185
    M04001
    Z13DT
    00 04 0000
    ТРАВЕНЬ 01246JO01D

Opel corsa C
    двигуна: z13dt
    об'єм двигуна: 1248
    КВТ:51
    рік:2006

Драйвер ? 1.3 MJD IAW 6J MULTIJET
    а обравши інший драйвер 1.3 MJD говорить мені, що програмне 6J ? правильно. як я можу вирішити, якщо ? потрібний драйвер?
    з цього драйвера я повинен вибрати Тип ФЛЕШ-пам'яті або EEPROM, а потім під заголовком програмування, Таблиці або Всю?
    Сподіваюся, я надав достатньо даних
    заздалегідь спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Alessio93
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    ? видалена боляче egr спробуйте раз ті, ecu робить добре !!! зробіть повний читання" в наступний раз, щоб відчувати себе комфортно

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    7
    Програма говорить мені, якщо я хочу читати або flash eprom, які з двох мені вибрати? так ? краще, якщо я повний? дякую

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    і краще, якщо ви робите повну cos? якщо піде не так, у вас є повний bekup

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    Citazione Спочатку Написав Alessio93 Visualizza Messaggio
    і краще, якщо ви робите повну cos? якщо піде не так, у вас є повний bekup
    alessio ? початківець п я вважаю, що можете прочитати за bdm один ecu mtj.
    для решти * лев читайте повну nn eprom, схрестіть пальці, якщо nail, вам-то нічний кошмар.

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    Citazione Спочатку Написав alex68 Visualizza Messaggio
    alessio ? початківець п я вважаю, що можете прочитати за bdm один ecu mtj.
    для решти * лев читайте повну nn eprom, схрестіть пальці, якщо nail, вам-то нічний кошмар.
    ви праві, алекс!!! читайте файл бд, завжди робити перший дані ecu, а потім читати !!

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •