-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
перший досвід з картку на великий крок, 75cv
Привіт всім, я борюся з автомобіль мого друга, який йде більше або менше, як segway...я кажу grande punto 1.3 mjt 75 кінських сил.Автомобіль дуже повільно підніматися обороти,має отвір під 2500 оборотів, щоб потім трохи підштовхнути. Я намагався зробити карту, і я заявляю, що ці marelli сих пір не розумію, як так,я читав багато постів і є багато протиріч. Я починаю розуміти, "winols" але вони все ще далеко від побачити світло... моя проблема В тому, що після мод автомобіль має покращену продуктивність, але не так, як я очікував, можливо я пропустив якийсь обмежувач або дав кілька кроком (навіть якщо у темі є користувач стверджує, що він був з таким кроком, гарні результати) я прекрасно знаю, що карта зроблена таким чином вона погана, але якщо хтось може його подивитися, я був би радий прийняти критику. Я допомагаю трохи з damos для перетворення факторів, навіть якщо ви все ще не розумію, що ще дуже багато про роботу з winols.Додаю файл орі і mod, спасибі6F3PIHW04P3641PI90backupgrandep75cv_Flashmod.rar
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму