Привіт всім, ? можете читати і писати це Панда через OBD з kessv2?
Привіт всім, ? можете читати і писати це Панда через OBD з kessv2?
звичайно.....
це я не знаю, сказав я kess v2 орі
якщо у вас клон, я думаю, її немає, принаймні, якщо ви не в базі даних kess файл ori, ви повинні подивитися в папці res/ori...або ви отримуєте файл орі ...
panda mjd8f3 читати онлайн K, з kessv2 клон, це займає близько 2 годин, але для тебе закон, дійсно, я зробив місяць тому, то для запису тому і раніше, тут не читати, віртуальний, гарантований.
уго ---- президент A.E.P.
я не можу бачити ваше зображення (дуже маленький), спробуйте повернути його більше, що я хочу бачити добре, я запевняю вас, що прочитано і написано.
уго ---- президент A.E.P.
вибачте, щось одне , але що означає те, що надав max75, якщо я файл ori цю машину, я можу її прочитати ?
або я можу використовувати цей файл і записати і просто?
мій kess не може прочитати їх всі Marelli в лінії can, але це ви знаєте, як півень.... відмінність в тому, що півень змушує мене читати віртуальний ? мені повертає файл, орі, що є в базі даних...в той час як kess клон не знайшов як файли не кричи в базі даних (принаймні мій).....тому, якщо ви тільки kess закуповує файл ori змінити ? ви йдете писати...от і все....додаю фото з протоколів активні kess im kess.rar