Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    245

opel vectra.. заміна двигуна, не більше!

Привіт Колеги..

я допомагаю колезі вирішити цю проблему, і я також прошу вас усіх ради...
    замінив двигун на цей автомобіль, чому? часовий.. він встановлений інший завжди opel vectra, але для 2001 року. код двигуна змінюється ? рівності ( завтра я вводжу повні дані )
    гірський обидва дизельного насоса vp44 .. щоб уникнути, що є проблеми, коди і т.д.. замінив все, весь двигун і встановлений на клієнта в ремонт..
    замінив ( ключі, ecu двигуна, приладовій панелі), але автомобіль не то.. не розпізнає код ключа..

я заявляю, що двигун, який замінив його, перш ніж зняти заводився відмінно

питання.. якщо обидва автомобілі рівні, але мають код двигуна різні.. ? можливо, що проблема належить до електроустаткування іншого я інший.... ???

у вас є інформація з цього приводу?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    по-моєму, вам треба перевірити, електричні системи, схеми в руки, якщо імплантат ? інший, може бути, що деякі пін-код будуть в інших місцях.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    245
    ви, як я уявляв.. але, враховуючи, що не там я в майстерні.. мені залишилося всього трохи важко допомогти ...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав audi sp Visualizza Messaggio
    ви, як я уявляв.. але, враховуючи, що не там я в майстерні.. мені залишилося всього трохи важко допомогти ...
    подивимося, що ще можна знайти, принаймні, схеми..постав + дані..ок?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    245
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    подивимося, що ще можна знайти, принаймні, схеми..постав + дані..ок?
    ок.. завтра вводжу-й? даних.. сьогодні не я ? можна було їх забрати..

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    245
    дякую giarras для інтересу !!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    якщо в 2001 році з насосом VP не треба було замінювати, достатньо перевірити, що всі датчики були не рівні, і сумніви, зібрати оригінали автомобіля. Насоси WP на opel навіть не мають кодування, тому вони легко взаємозамінні в тому числі авто, на відміну від focus, який, незважаючи на рівні кодування, і, отже, повинні бути riverginate у разі заміни.

Якщо хочете рада-повернення всього оригінального автомобіля, і ви побачите, що partir?, незважаючи на двигун інший.

Багато разів дані іммобілайзера знаходяться в приладовій панелі і теоретично ви повинні змінити навіть те, з чим автомобіль де ви взяли інші компоненти.
    Востаннє редагувалось blackwolf76; 06-11-2012 в 00:01

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав audi sp Visualizza Messaggio
    Привіт Колеги..

я допомагаю колезі вирішити цю проблему, і я також прошу вас усіх ради...
    замінив двигун на цей автомобіль, чому? часовий.. він встановлений інший завжди opel vectra, але для 2001 року. код двигуна змінюється ? рівності ( завтра я вводжу повні дані )
    гірський обидва дизельного насоса vp44 .. щоб уникнути, що є проблеми, коди і т.д.. замінив все, весь двигун і встановлений на клієнта в ремонт..
    замінив ( ключі, ecu двигуна, приладовій панелі), але автомобіль не то.. не розпізнає код ключа..

я заявляю, що двигун, який замінив його, перш ніж зняти заводився відмінно

питання.. якщо обидва автомобілі рівні, але мають код двигуна різні.. ? можливо, що проблема належить до електроустаткування іншого я інший.... ???

у вас є інформація з цього приводу?
    я не зрозумів.... але насос ? цієї ori автомобіля?
    перероблений і встановлюється на двигун замінений???
    я, однак, всі насоси vp44, з якими я мав справу, я завжди бачив, що вони на коди типу 036 або 044 розмовляв з одним pompista сказав мені, що ці коди збігаються, як у вас-коди ІННА у форсунок CR і служать для ecu, щоб мати калібрування і відповідний сигнал зворотного зв'язку для приводів насоса....я хотів би нагадати, що vp44 вдається відкалібрувати дизель форсунки для форсунки через час вприскування, таких як Common Rail....
    Востаннє редагувалось манро; 06-11-2012 в 15:33

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    На мережі є три типи кодів, тепер на увазі, я не пам'ятаю добре, а два коду є взаємозамінними, в той час як один, не ? взаємозамінні.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    bh? blackwolf від всіх vp44 opel взаємозамінні між їх всього 2....c'? він повинен перейти і......

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •