Результати 1-5 з 5
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276

Scodifica siemens sirius 32 n b s110115000 8200162378

Прошу допомоги у експертів, так ? можете перевірити, якщо читання ori цього ecu зроблено з програміста GQ і scode зроблено за допомогою програмного забезпечення, завантаженого з відомого продавця, де я купив емулятор ? повний, чому? після закінчення роботи автомобіля.
    Точно, що це ідентифікатор, який для читання, перевірки і лист з підтвердженням ? успішно і, що автомобіль clio 1,2 рік 2003-лінія can-це чому? використання емулятора спасибі

Помилка в діагнозі перед роботою, кільце-декодер і машини не завжди заводився
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, управління помилку на цій машині не завжди ? ясно, помилка, що будете ? показово, також, коли вона має проблеми з ключем, не вказує, що ? на ключ завжди ж помилку, у 2 випадках у мене було, проблема тіла, які не підживлювали правильно кільце-декодер, в інший раз мені довелося замінити котушку дистанційного управління, у разі пошкодження body ви отримуєте ще одну і туристичне робить cloni..........................

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    В даний час вирішена з допомогою заміни кільця декодер, я намагався scodifica з емулятора і ні ? успішно, хоча по інформації, знайденої в мережі ви зможе я є не зміг, принаймні, на цій, керованої лінії can привіт і хорошу роботу

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    аргентина
    Повідомлення
    19
    у цій ecu sirius 32 потрібно зробити над оригіналом, а залишається з помилками в повітрі, в датчику O2, etc, якщо ви хочете, надішліть мені на мій файл **** і ви, я роблю це, тому що до сих пір не можу завантажити файли

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    аргентина
    Повідомлення
    19
    scinti від.ta.в отвір?

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді