Результати 1-8 з 8
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529

хтось має резервного BDM для iveco 193-314?

як випливає з назви, служить для резервного bdm flash-це iveco, hw 0281012193 і sw 1037500314
    кошти ? 2.3 mjet edc16c39 97cv

я читав ебу в BDM і спалах була вже? змінений.
    cos? я зробив надіслати вихідний файл читати по obd, і я спробував відновити оригінал писати в BDM, але засобом, а не частину, я, ймовірно, перебудований погано файл, навіть якщо мені здається, все ок.
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    потім riscrivenfdo перший файл ліжка, хоч не кричи кошти правильно?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    чесно кажучи, я видалив перший файл читати
    дуже тупо...
    у мене pi?

у будь-якому випадку ecu говорить абсолютно з bdm, я впевнений, що я не її маршрут

завтра я намагаюся писати оригінал, який був прочитаний бд з kess, і я бачу, що відбувається.
    якщо volette можу відправити оригінал ліжко з kess і те, перебудований мене, може бути, ви помітили помилку, що я не відомо
    Востаннє редагувалось magi1984; до 26-06-2013 22:57
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ну, якщо ви не читання bdm вітання не можу відновити файл, але якщо ви хочете відправити що робити " один погляд-і ви ніколи не знаєте.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    якщо потрібно, ось мій досвід: на edc16c8 я зробив кілька тестів, щоб завантажити файл орі, ecu не хотів дізнатися це. Зрештою я вирішив, вставка таблиць взяв з файлу золотих таблиць, карт, які були змінені. Cos? засіб працює регулярно.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    додаю ori-ліжко в бд і файлів в bdm відновлений, що не
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    проблема вирішена
    файл орі: http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post49950

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    6
    дякую!!!!!!

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •