Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16

Обговорення: Ford Focus

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224

Ford Focus

У майстерні мені ? приїхав ford focus 1800 tddi 90 к. с помилка B2139 (модуль pats не визнає з Pcm) з vcm або скасований і перенесений 2 ключа, але нічого не робити..індикатор продовжує швидко блимати..я хотів би знати, якщо можливо, винен модуль pats або щось інше.Дякую

(не визнає pcm ) без з
    Востаннє редагувалось leandro89; 01-02-2014 до 13:33
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    B2139 ID номери, які зберігаються в PCM, і на приладовій панелі не збігаються.
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    рішення??дякую
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав tezzero Visualizza Messaggio
    рішення??дякую
    мммм, я знаю, що ми serveun'відповідність з vcdm
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Citazione Спочатку Написав tezzero Visualizza Messaggio
    рішення??дякую
    Якщо у вас vcm спробуйте вирівнювання...або форд!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    ок, завтра я спробую...можна? scodificare в pcm? дякую

Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    наскільки я знаю, немає!!

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Можливо, я можу в scodifica...то я дам вам знати..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    5
    На автомобілі ford з ебу BOSCH EDC16, не ? примітка-небудь іншим чином, щоб зробити scodifica всього. Для того, щоб правильно замінити ебу ? досить взяти один використовується (hw ) і зробити ініціалізації PCM. Дані, записані в його рамках будуть автоматично записані всередині ecu і будуть синхронізовані. У цей момент ви побачите, що автомобіль, andr? в мотоцикл. Для зацікавлених осіб, що система працює так: при повертанні ключа надходять на картину ( ЯКА МІСТИТЬ КОДИ ІММОБІЛАЙЗЕРА І КЛЮЧІ ЗБЕРІГАЮТЬСЯ) info ключа. Якщо ключ ? дійсна картина від ебу двигуна " ОК " для розблокування іммобілайзера. Якщо ебу не синхронізовані між їх автомобіль не поїде туди? у будь-якому випадку, і не дар? навіть згода на стартер. На картині ви побачите, написано НЕСПРАВНІСТЬ ДВИГУНА. Для виконання програмування способом-й? серйозно і ефективно ? безумовно, використовувати VCM ford (IDS програми)

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Не ? є bosch edc 16... scodifica я зробив це прямо зараз, завтра пробую...то я дам вам знати

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •