Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 26
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308

kess v2 клон boot mode допомогу!\

привіт всім другий день я намагався поставити в boot mode є bosch me 7.9.10 500 abarth без успіху
    я нижче схеми, дайте мені від kess v2, але нічого, як з тб k4, і що з адаптер завантажувача та кабелем
    не помилки не тільки в тому, що коли я намагаюся читати або id ecu каже мені, включите і вимкнете запалення так, щоб 4 рази не робити нічого, робити що-то? я заплатив абсолютно опору від 100 ом і правильно виконані всі з'єднання , де я помиляюся? є проблеми мій клон? допоможіть мені вас
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    додаю також help
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Але якщо у вас нижче схеми, ви повинні прочитати її без проблем, ви впевнені, що ваш kess функції у вас вже сталося з іншими авто? і якщо ? клон за зміну діод, що, як правило, вирішує всі проблеми, читання..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    я тільки що намагався писати і читати з порту obd різних авто ? перше, що мені пощастило зробити в boot mode з різних причин

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Переконайтеся, що насправді харчування ебу... від помилок, які ви, здається, проблема харчування...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    але як я можу зрозуміти, якщо не ? харчування? двох крокодилів і клем я їх прив'язані до батареї, а інший клемі поставити на корпус ecu і тоді я побіг терморегулятори як у схемі . як я можу перевірити, якщо блок управління підключений до електромережі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Дивіться, що зажим, чорний (маса), його потрібно підключити до pin1 ебу... не на корпус. я роблю так...
    Pin 1 МАСА
    Pin 6 і 70 12В джерела живлення
    Контактний 88 Can-L
    Контактний 89Can-H
    і, звичайно, двох опорів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    Пін 1-я "земля", як їх контакт? У вас екран ваш ярлик?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    silven ви можете мені допомогти? крокодил, чорний і червоний їх атаки на батарею , замість того, інший чорний, де напад? за те, що не спілкується ебу?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Я не можу слідувати за вами... якщо у вас ебу в руках... після припаювання резисторів.. ви повинні дати позитивний 12V (я вживаю блок живлення) до контактів 6 і 70 ебу, контакт 1 ебу ви повинні дати негативний дріт батареї або блок живлення все це, звичайно, з кабелями в комплекті,що потрібно перевірити ? якщо в бездротової мережі для роботи ебу ( кабелі kess в комплект pin1 необхідний масу і контакти 6 і 70 надходить живлення 12V від акумулятора або блоку живлення залежить від того, що ви використовуєте), то пін-88 can-L і 89 can-H для квітів проводки kess, що ви повинні побачити схему, зараз не пам'ятаю їх,тоді, звичайно, потрібно стежити за програмне забезпечення, коли вам каже, що годувати cent.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •