привіт всім другий день я намагався поставити в boot mode є bosch me 7.9.10 500 abarth без успіху
я нижче схеми, дайте мені від kess v2, але нічого, як з тб k4, і що з адаптер завантажувача та кабелем
не помилки не тільки в тому, що коли я намагаюся читати або id ecu каже мені, включите і вимкнете запалення так, щоб 4 рази не робити нічого, робити що-то? я заплатив абсолютно опору від 100 ом і правильно виконані всі з'єднання , де я помиляюся? є проблеми мій клон? допоможіть мені вас
Але якщо у вас нижче схеми, ви повинні прочитати її без проблем, ви впевнені, що ваш kess функції у вас вже сталося з іншими авто? і якщо ? клон за зміну діод, що, як правило, вирішує всі проблеми, читання..
але як я можу зрозуміти, якщо не ? харчування? двох крокодилів і клем я їх прив'язані до батареї, а інший клемі поставити на корпус ecu і тоді я побіг терморегулятори як у схемі . як я можу перевірити, якщо блок управління підключений до електромережі?
Дивіться, що зажим, чорний (маса), його потрібно підключити до pin1 ебу... не на корпус. я роблю так...
Pin 1 МАСА
Pin 6 і 70 12В джерела живлення
Контактний 88 Can-L
Контактний 89Can-H
і, звичайно, двох опорів
Я не можу слідувати за вами... якщо у вас ебу в руках... після припаювання резисторів.. ви повинні дати позитивний 12V (я вживаю блок живлення) до контактів 6 і 70 ебу, контакт 1 ебу ви повинні дати негативний дріт батареї або блок живлення все це, звичайно, з кабелями в комплекті,що потрібно перевірити ? якщо в бездротової мережі для роботи ебу ( кабелі kess в комплект pin1 необхідний масу і контакти 6 і 70 надходить живлення 12V від акумулятора або блоку живлення залежить від того, що ви використовуєте), то пін-88 can-L і 89 can-H для квітів проводки kess, що ви повинні побачити схему, зараз не пам'ятаю їх,тоді, звичайно, потрібно стежити за програмне забезпечення, коли вам каже, що годувати cent.