-
renault kangoo проблема ecu
привіт всім , мені потрібна допомога, щоб вирішити цю проблему, на мій renault kangoo
Ми розповімо вам про те, що сталося: автомобіль починає мати проблеми розпізнавання код іммобілайзера, і ще раз, я повинен був спробувати-й? раз, навіть на 20 хвилин, для того, щоб поставити його на мотоцикл. Читаючи в форумі я бачив, що зняти з черги, що він, можливо, навіть економічно, а потім я пішов до свого механічний впевненість, що я обіцяв вирішити цю проблему в найкоротші терміни. після 3 днів я riconsegn? автомобіль для вищого gaudio частини? на першому, скоро помітив, що індикатори води, стоп і свічок продовжували горіти, але я сказав, що це нормально, і що вони зникли, як тільки я шлях, перші кілометри. вартість операції? gloammm 250 євро, здавалося, трохи tantini, ніж те, що я читав на сайті, але якщо автомобіль працював не міг навіть andarmi добре cos?, але............ по автостраді A26 del Turchino в чорта, в невеликий підйом, під час обгону, наприклад, tir, замість того, щоб прискорити автомобіль decelerava все більше і більше? поки мені швидкість? небезпечна 60 км на годину і не більше? 2800 обертів.
л я таблиці з механіком, який сказав мені, що ебу було прекрасно, щоб? шпигуни завжди були вимкнені, і я вирішив прийняти його до іншої механік, який мені сказав, що він може бути винен витратомір або датчик витрати повітря. я сказав їй, змінити його, я повернувся, щоб відновити автомобіль, і мені diagnostic? за датчик витрати повітря також чищення клапана egr, виконання робіт tot 280 євро...але сюрприз.... мій kangoo йде, як і раніше, cio? не йде. Повідомив механік, я чув, що тоді це може бути насос, що там хоче pompista і коштує близько 180 євро.......просто cos? ,зупинімося
Я, можливо, витратили 530 євро за автомобіль, який включається і не йде, як треба, і, відкривши капот і перевіривши, я зрозумів, що scodifica була виконана dagliando провід на контакт 15 блоку управління і, відкривши його, я помітив, що eprom 24c02, не ? була замінена і контакти 7 і 8 завжди на своєму місці. Читаючи різні обговорення на форумах, я читав, що необхідно виконувати конкретні зміни, щоб зробити так, що автомобіль функції в борг, є? може бути із-за втрати потужності? на жаль, зараз я не можу дозволити собі міняти автомобілі, я просто хочу допомоги, щоб вирішити проблему раз і назавжди . Спасибі за вашу доброту, і я прошу вибачення, якщо я занадто захопився занадто
Автомобіль питання ? один Kangoo 1.9 dti з ecu bosch 0281010502
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму