Привіт, а можна запрограмувати ебу автомобіля через гребінь.Що типу програміст потрібно,
дякую![]()
Привіт, а можна запрограмувати ебу автомобіля через гребінь.Що типу програміст потрібно,
дякую![]()
Якщо ви хочете запрограмувати за допомогою pin-коду блоку управління, пу? зробити без проблем, наприклад, з півень, просто терморегулятори, щоб дізнатися, які pin підключіть дроти і гра ? факт.
Якщо ви покладете її в завантаження, багато блоки управління, майже всі ті, що ви зазвичай робите через obd не дозволяють собі писати за допомогою pin-коду, з тієї простої причини, що до школи не розпізнається, іммобілайзер, і, отже, ебу блокує запис.
Не існує програміст, який читає і пише за допомогою pin гребінцем, не відкрити блок або клонувати
Якийсь інструмент, присвячений c'? але, як правило, роблять лише кілька Екю
ти що ви повинні робити?
Я convintissimo, що будь-ecu читання obd, це було також pin-код, коли я хотів прочитати ecu є Lancia Ypsilon 1.3 2010 року, і він читає тільки файли порожні, пу? бути? Не важливо, тому, що я не зробив bdm, але я ? залишається curiosit
Вашій теорії було б правильно,проблема ? те, що в більшості блоків управління поточні іммобілайзер з "діалог" з ебу,але, коли ви зімітуйте при включенні запалення на стіл (годує його) іммобілайзер не розпізнається, і тут встановлюється блокування на запис,як правило, читати їх? ви повинні досягти.