Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Обговорення: проблема півень v54

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143

проблема півень v54

всім привіт, хлопці, нарешті, після місяців значно ko повернення на роботу ...сьогодні я встановив старий півень, на xp раніше було встановити на 7 64 біт і працює, що за випадкове оновлення до win 10 в місті перестали працювати . я перевстановив на двох пк з xp spk 3 але я compareuna екран з помилкою, сказавши, що я повинен виконати renewalcon fgtech-завантажити-update-щоб увімкнути інструмент, хтось може допомогти спасибі всім і гарних свят минулих і майбутніх

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    ти повинен мати все, що в cd, що ви надали, разом з tool...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    дякую, але я видалив і переустановив кілька разів і на різних пк і все ж екран

НОВАЧОК L'avatar di Ciuffodicuoio
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    9
    Citazione Спочатку Написав giama Visualizza Messaggio
    дякую, але я видалив і переустановив кілька разів і на різних пк і все ж екран
    Привіт, вже, по-моєму, користі launcher неправильно, не треба використовувати таке OEBD.exe але OEBD2S.exe я рекомендую, щоб запустити його в якості адміністратора.
    Спробуйте і дайте мені знати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав Ciuffodicuoio Visualizza Messaggio
    Привіт, вже, по-моєму, користі launcher неправильно, не треба використовувати таке OEBD.exe але OEBD2S.exe я рекомендую, щоб запустити його в якості адміністратора.
    Спробуйте і дайте мені знати.
    дякую за турботу, але я встановити зверху, де знаходжу oebd2s.exe

Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    9
    Давайте по порядку, на компакт-диску, яку ти знайдеш?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    вважаю, fgtech galletto edited v1.0 і тоді півник win7

Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    9
    ок, тоді дивіться, тоді, перш за все, необхідно встановити fgtech edited v1.0, врешті-приберіть галочку на launch Півник і закрити. Тепер прикріплює інструмент до роз'єму USB і в момент, коли ви буде запропоновано встановити драйвера, ви виберіть варіант встановити із списку або конкретного місця. У наступному вікні відзначте галочкою опцію "включити" і шлях у пошуку та в полі, натисніть на кнопку "пошук" (browse) і в контекстному меню виберіть папку fgtech_new_driver в шлях "C:\FGtech" і натисніть далі. Зачекайте, поки установка драйвера...потім спробуйте відкрити програму( я рекомендую інструмент повинен бути атакований) ви побачите, як з'явиться вікно, виберіть ок і повернутися на інсталяційному компакт-диску і запусти изновый установки fgtech edited v1.0 у кінці останнього перевіряє, що в цей раз галочку на Launch Півник як включити і закрити. Якщо ви все зробили правильно, програма повинна запуститися!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    насправді, і ця процедура, що я переробив ще раз

Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    9
    я також спробував встановити півник win 7 та зробити це, починаючи з його піктограму?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •