Всім привіт, як назва kess дістає ця помилка, коли я намагаюся читати ecu renault megane 2 1.5 dci 74 квт-100cv системи delphi.....
? успіху у gi? для кого-то?
Заздалегідь спасибі
Всім привіт, як назва kess дістає ця помилка, коли я намагаюся читати ecu renault megane 2 1.5 dci 74 квт-100cv системи delphi.....
? успіху у gi? для кого-то?
Заздалегідь спасибі
помилка "будильник" / будильник означає, що ви обрали спосіб зв'язку, неправильно, cio? як змушує обирати k-line або can. якщо ви kline і дає помилку "дзвінок-будильник", то потрібно було використовувати CAN
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Але я не з 2 варіантів....
*setor? Питання, коли нападали kess до роз'єму obd, і намагалася читати або писати,напруга ноутбука, де l ?у вас підключений?
подивитися, що є пі? протоколи для ecu delphi, дуже ймовірно, що ви неправильно виберіть протокол для читання ecu
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
Ноутбук був з живленням від мережі...
І я спробував всі доступні протоколи
збільшується напруга батареї
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Ок.Я думав, що було пов'язано з проблемами напруги струму. Не ориг. І завжди р? чутливі до цих питань.
2?:
Ти заплатив цоколь і написав файл і видалити Маркери?
у разі, якщо він є в мережі рішення, як ви можете вирішити, який починається з чищення контактів на карту пам'яті Sd, переписати патч, який вирішує цю проблему. Я не думаю, що є й інші рішення, крім згаданих