Я намагаюся вже кілька днів одне рішення для цієї машини, і я йду з розуму. Автомобіль сполучається з 2600 обертів і при натисканні на проводці акселератора на першій передачі з 1800 обертів, опускаючись на педаль ? як ніби турбіна не може відкрити, і потім на 2600 частина раптово, і якщо я на дорозі брудної землі sgomma.
Єдині речі, які вдалося отримати від діагностики ? P0100 витратомір повітря, отже, його заміна, p0380 свічок розжарювання preiscaldamento, що не повинно бути проблеми, тому я нічого не роблю і P0005. Замінив датчик витрати повітря на збираюся пробувати, і нічого не змінюється. Текст westgate електроніка і qella механіка на народу і геометрії, здається, трохи жорстким, і в цей момент його розібрали і продовжуємо? рухається, чи що ? казка. Ви сповнені енергії, ентузіазмом збираюся спробувати eeeeeeeee нічого. Ах, як riuarda в p0005 побачив, що на дисплеї каже мені, щоб замінити батарею ээээ я нічого не завжди виходить та ж помилка. У параметрах я помітив, що температура повітря, яке виходить ? завжди до -14
Дякую