Результати 1-10 з 10
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    11

код автомагнітоли fiat punto 2003 рік blaupunkt

привіт всім, я зробив невеличке слайд-шоу в розділі підходить, то я спробував спілкуватися на форумі, але мені ніхто не підрахував, я сподіваюся, мені допоможете я також читав правила, але там я зрозумів, велика ch?!
    однак моя проблема, що я не можу знайти код мій радіоприймач фірми "blaupunkt" cd точок на 2003 рік даю коди:
    bp137623308464
    fiat punto high cd 7641376316
    я сподіваюся, мені допоможете, як ви допомогли іншим.......спасибі, хлопці х ласка

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di raffaell0
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Привіт, проблема цюй? не ? що ви не хочете допомогти. ? що нам пише solo x код радіо, а потім він зникає . Оскільки, як ви і 50in перед вами 2-макс 3 повідомлення, шукають код є ? став трохи консервативні.
    Vabb? після проповіді:
    Спробуйте це : 2146

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    11
    Citazione Спочатку Написав raffaell0 Visualizza Messaggio
    Привіт, проблема цюй? не ? що ви не хочете допомогти. ? що нам пише solo x код радіо, а потім він зникає . Оскільки, як ви і 50in перед вами 2-макс 3 повідомлення, шукають код є ? став трохи консервативні.
    Vabb? після проповіді:
    Спробуйте це : 2146
    привіт я намагаюся а я ніколи не використовував форум і мені дуже подобається давати поради і приймати їх, і в той же час є прихильником механіки? електрик

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    11
    Інша справа, як я можу допомогти людям на речі, які я знаю дуже добре..??

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Іван, це не дія.Не вам відповідаю, було б краще?
    Ну, дивіться, якщо код йде.Ок?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    11
    Raffaell0 я включив радіоприймач, і тепер він каже мені, панда, що це значить? В останній раз, що то горить, я питала, тільки код.... :-(

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    11
    В іншій-що поясню, добре система була встановлена на пункті 1.9 jtd 2003 рік sporting шляхом продажу я видалив стерео оригінал, і я поклав один на accomodo тепер через 5 років я купив інший пункт 1.9 jtd 5-дверний sicciome без стерео я хотів би встановити цей, що я від cio? у blaupunk вихідної точки x в останній раз, що я пробував, було в точку, старий cio? той, стерео в дискусію, і я вимагав тільки код, який я не.... тепер в момент нового мені каже canchek ? вдивляючись в інших форумах говорить ні слова, з-за відсутності послідовної шини can ? can b тепер я хотів би знати, де я повинен з'єднати їх точно, і якщо їх спілкується в авто без проблем? А велике спасибі-коду, хоча я не міг використовувати....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав івано Visualizza Messaggio
    В іншій-що поясню, добре система була встановлена на пункті 1.9 jtd 2003 рік sporting шляхом продажу я видалив стерео оригінал, і я поклав один на accomodo тепер через 5 років я купив інший пункт 1.9 jtd 5-дверний sicciome без стерео я хотів би встановити цей, що я від cio? у blaupunk вихідної точки x в останній раз, що я пробував, було в точку, старий cio? той, стерео в дискусію, і я вимагав тільки код, який я не.... тепер в момент нового мені каже canchek ? вдивляючись в інших форумах говорить ні слова, з-за відсутності послідовної шини can ? can b тепер я хотів би знати, де я повинен з'єднати їх точно, і якщо їх спілкується в авто без проблем? А велике спасибі-коду, хоча я не міг використовувати....
    Ви є програматор Eprom? Діагноз Мульти Бренд або специфікації Fiat?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    11
    Ні, я хотів би знати, якщо можна було це зробити вручну?! :-O

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Івано? Якщо ви питали тільки коди,і тепер просить щось інше, мабуть ? застряг х доказів, зроблені з неправильного коду.
    Спробуйте тримати його включеним x 24 або 48 годин.Повинен дати тобі можливість? ще раз введіть код

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •