Результати 1-10 з 10

Обговорення: читання edc16c39 croma 120cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494

читання edc16c39 croma 120cv

всім привіт,вчора в перший раз я намагався читати по bdm з моїм півник v54,придбав шаблон з schedini навесні я підключив ті ж залишивши на sx 4 майданчики хоче...з'єднання пішло добре, і я зробив повне читання, з якого я доходи 3 файли, які я не можу прикріпити, тому що дає мені помилку неправильний файл...маг файли мають розширення _all від 2056 kb , _eeprom 8 кб і _flash від 2048 кб, але якщо я збираюся завантажувати їх на titanium 1.61 я не знайшов ні одного драйвера...можливо це?є помилки?мапу але не можу уявити...я, звичайно, не розумію, трубу, і я хотів би деякі роз'яснення щодо...тим часом спробуйте знову прикріпити файли( їх додаю, так як я їх екстракти,або я повинен щось зробити, перш ніж завантажувати їх?) вибачте за невігластво і дякую!!!

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    прошу вибачення, я доклав подвійне

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    13
    Очевидно, tiranium не драйвер x ця версія.
    Спробуйте вибрати вручну один на один х ж ecu зі списку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Немає драйвера на цей ecu з sw 050 фінал, і, можливо, ви не знайдете жодного з них сумісні. Однак, якщо ви не можете знайти драйвер або не існує, або файл був змінений.

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Мені вдалося піднятися до того, що автомобіль мав dpf видалений,від цього залежить? Бажаючи використовувати цей блок, як вилочний навантажувач, я хотів би eliminargli код,може хтось підкаже, як це зробити? Я caricargli інший файл, оскільки це змінюється? Оригінал не у мене.спасибі всім

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Мені здалося, що зрозуміти, що scodificare цьому ecu повинен переписати flash,тому я взяв файл quest?останнє, і я зробив обробку від carsowtfare,тепер я повинен переписати тільки flash?я можу почати?ця програма працює?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    93
    привіт giuseppe89 а я собі carsoftware може зробити immo off інша справа, якщо файл nn оригінальний (був факт, dpf, ecm-nn, тобі все ж визнає, спробуйте завантажити оригінальний флеш-кількість програмного забезпечення ecu з бази даних і порівняти його з файлом з ебу...

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Не існує в базі даних,я знайшов тільки один з таким же обладнанням.Ви кажете, що добре в будь-якому випадку?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    93
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Не існує в базі даних,я знайшов тільки один з таким же обладнанням.Ви кажете, що добре в будь-якому випадку?
    спробуйте, але, звичайно, різні програми, ви можете мають ofset не сильно відрізняється, щоб їх можна було вирівняти й порівняти

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •