Привіт всім я закрив клапан egr на браво 2.0mjet edc16c39 але в dignosi я бачу значення 128%.
Є біт і деталей чіпати?? Мод ? було зроблено вручну.
Машина в порядку, лінійних і без шпигуна.
bravo_2000mjet_540_035.rar
Привіт всім я закрив клапан egr на браво 2.0mjet edc16c39 але в dignosi я бачу значення 128%.
Є біт і деталей чіпати?? Мод ? було зроблено вручну.
Машина в порядку, лінійних і без шпигуна.
bravo_2000mjet_540_035.rar
не закривається-так і на edc16c39, є відомі panettoni від прокласти ще інші менш важливі речі.
уго ---- президент A.E.P.
Що я знаю все panettoni були на edc16c8 типу, де ви були 4 panettoni від розчистити їй на альфа я завжди переглядів зроблені з двома елементами управління і управління витрати до максимального значення.
я не знаю, що ви маєте на увазі під "контроль" у будь-якому випадку на edc16, треба поставити в нуль і не повинен торкатися карту управління.
I panettoni, про який говорить ugoboss ? стратегії, щоб закрити його, застосовних до будь-блок управління, який має петлі гістерезису для забезпечення функціонування і вимкнути. По суті, ви можете використовувати цю систему практично на будь edc16, edc15 vag, а також edc17. Правда ? цей метод замикання повинна бути бездоганної роботи клапана.
спробуйте це......
спасибі всім. Я вирішив, я перевірив вчора ввечері, файл відправив, і я зрозумів, не було "спас" редагування призвести до 0 два значення, які є оригінальними 200. Тепер я повідомив ori карту управління і поставити в 0 елементи управління, які були 200, а тепер все стає регулярною.
Дякую
я на це ніколи не мав проблеми....з допомогою методу, який говорить, ugoboss що призводить до нуля два panettoni...очевидно, що електрична частина повинна бути працює....питання, яке я задаю , якщо не працює електрична частина, поставивши максимальне значення карти питання вирішене!
я пам'ятаю, що деякі з них вирішили висмикуванням вилки з розетки і включивши опір (я не можу сказати на скільки).