-
MPPS V12 або V13?
Всім привіт
це ? мій перший пост в цьому форумі.
Я новачок-новачок, і хотів би поступово навчитися.
Я вже? читав різні пости і продовжувати? намагаючись зрозуміти, з досвіду інших.
Моя мета і перепризначити моя Lancia Musa 1.3 Mjet 90CV, і я зрозумів, що мій ELM327 Bluetooth (використовується для скидання service) не ? підходить для цієї мети.
Я бачив, що багато використовують Galletto 1260, але не ? підходить до моєї машині (добре для 70cv) а мій, я бачив, що добре MPPS v12, так як мій ебу повинен бути Marelli 6F3.
Зараз я хотів би купити цей гаджет, але я бачив, що ? вийшли Версії 13.2 і в списку авто c'? а мій сумісно.
Мій перший питання ? : Я беру безпосередньо 13.2 або для мого автомобіля я змушений прийняти V12?
Потім необхідні програми для читання ебу виходять з кабелем або ви повинні завантажити/купити?
Я роблю це питання, щоб домогтися успіху спочатку мати доступний матеріал для вивчення і перевірки, - не думаю, що ви зможете? ніколи не почати...
Я дякую тим, хто мені допоможе? в цій пригоді і, звичайно, в моєму маленькому, якщо можна, буде дуже сильно@? бути корисним іншим.
З повагою до всіх
Марко
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
тоді Marco, купити mpps v12 в магазині форуму, так як я вже? пояснив в попередньому пості, по відношенню до версії 13.2 і лише трюк наших двоюрідних братів cinesini, x щодо вашого автомобіля, ви повинні отримати файл орі, змінити його і нарізаємо на 1mega, тоді вам пояснимо процедуру.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Ви, чому? у mpps повинні тільки писати але не читати. У будь-якому випадку, не ? легко придумати marelli mjet, як ваша, якщо хочете точних робіт, ви можете покластися на сервіс онлайн-форуму і від їх початку studiarti карти.
-
Дякую вам за відповіді, ви дуже ласкаві.
Я, мій друг, casoria, тут, біля неаполя, що я продав ELM327 і каже, що я пу? закуповує мбіт / с v. 12 на 40-50 євро. Як Ви Думаєте ? можливо? Але, врешті-решт ? простий кабель? Або того, що є в Vs веб-сайт ? по-різному?
-
я вважаю, що є трьох типів: - кабель і тіло obd прозорий(c'? хто каже, що це найкраще), корпус і чорний кабель, а то з цієї коробочки(які кажуть, що не granch?).
я, чесно кажучи, не точної причини я думав, що то з цієї коробочки був краще, але багато, які продавали їх, всі три, я б порадив то прозорий, і за кілька разів, що я використовував, здається, добре.
-
Потім Андрій, що має чи ні ящичку ? важливо тільки кабель???
-
Але, дивлячись на фотографії, я думаю, що цієї коробочки, як тільки послідовний порт USB так як більшість ноутбуків/ПК сьогодні не мають більше? послідовний інтерфейс. Тому, якщо ви повинні були використовувати ноутбук, що gi? володіє RS232, цієї коробочки не повинні служити. Це-те, чому? ? кабель важливо, а не цієї коробочки. Я сподіваюся, що не помиляюся.
-
у деяких аспектах ви помиляєтеся, у цій коробочки я вважаю, що в додаток до серійним є, то схема, яка на кабелі all-in-one ? вміст в організмі OBD, а на форумі вам порадять, що продається на форумі(мені здається, справедливо), пошук рад, я можу тобі сказати, що з моїм у мене не було ще, сподіваюся, ніколи) проблеми.
-
потім я бачу, що ви неаполя, ви повинні розуміти краще мене речі клоновані добре, або ні ;-)
(scerza звичайно)
-
? я читав, що ті, які продаються в форум приходять завжди від l? і вони ж клоновані, тільки, які мають гарантію від постачальника. Сьогодні витратити 129 євро за кабель можна? 50-60 і в кінці кінців рівні cineserie я думаю, що мені горіти в p?, а витрачати на відміну від Вас, користувачі, що Ви в розпорядженні, то ВИ. Я поясню, в області обчислювальної техніки ми знаємо, бренд має значення, але в кінці вже ? все робиться в Китаї, і працюють аналогічним чином. Якщо продукт був РОСІЙСЬКИЙ, ЄВРОПЕЙСЬКИЙ, то змінюється, але КИТАЙСЬКИЙ ДЛЯ КИТАЙСЬКОГО віддаю перевагу заощадити. У той час як для допомоги, роз'яснення та різні курси, тоді l? я не сперечаюся, на що завгодно. Я не знаю, якби я зміг змусити мене зрозуміти,....
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму