Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87

ssangyong Rexton 2700 xdi скидання олії з турбіни після перепризначення

привіт всім, сьогодні я ? повернувся, щоб саме один rexton з відображення легенів, що представляє скидання масла від турбіни до коробки фільтра.

може бути провиною Карту я ? тільки стара турбіна на 230 000 км, тільки те, що пам'ятаю, що 4 місяці тому, коли я зіставлена турбіна була абсолютно сухою .

особисто я вважаю, що це надівається натовп, але я б не став недооцінювати нічого.

наприклад, машина не тому пасмо диму, абсолютний нуль . що це каталізатор забитий?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    від'єднати шланг парів, що від двигуна йде в трубку всмоктування з двигуном приємно теплою, і перевіряє, що l? не витікання надлишкового пара, нафти, якщо ? так ви можете спробувати, щоб насамперед замінити масло з гарною якістю, можливо, з технічні характеристики mercedes(бачив, що двигун цієї машини ?)якщо там робили? продовжує плювати теж пара, ви повинні спробувати, щоб очистити і/або замінити фільтр парів, що st? у кришці клапанів, якщо добре пам'ятаю...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    факт eutotagliandato масло в ашані , завтра мені докази, що я sugerisci .
    СПАСИБІ МАНРО

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    масло в ашані добре готувати чіпси не для авто..... це, безумовно, має системи вентиляції картера двигуна змащують....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    Mammmmaaaaaaaaaa Масла ? життя для двигунів!!! перше правило Олія першого ... і часто міняти , життя для турбін, зокрема , я бачив страшні речі, навіть з маслами, кращі , подивитися focus 110. 5 турбін маршрутів
    в 5 тисяч км! якщо у вас був coreassi недолік мастила може бути прийнято гра , розрив ? поблизу, якщо ? від турбіни , якщо у вас є фап , з картку (яку я не бачив ), ви можете мати насичений fap , і ви можете знайти масла і дизпалива в піддоні,перевіряє ? збільшили ****llo dell масла ..... і okkio в карту тиску turbo

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    всі припущення можуть бути правильними (масло не добре, карту, fap забиті, etc.etc..), але давайте не забувати, що ця турбіна має 230.000 км, потім своє життя прожите, і що карту може лише підкреслив, що його зносу.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    відповідно автомобіль має 230.000 км і відповідно турбіна але турбіна навіть якщо сильно зношений, не плює масло в повітряний фільтр...якщо може виплюнути масло в системі тиск cio? труби,інтеркулер,колектори всмоктування та ін...
    з одного боку я був clinte з jeep patriot двигун vm 2.8 crdi, який поскаржився на витрату масла і забруднення повітряного фільтра, і навіть fumosita синій типовий витрата масла надмірно....двигун мав ті ж км більш або менш rexton в питанні....і навіть l? спочатку ми думали турбіна зношена, якщо не в двигун, тепер пішов bh? можливо, може здатися не правдою, але замінити масло з певною правильно, і всі проблеми зникли повністю....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    ви не багато я перепризначений один мб 3.2 класу і з 440.000 км все ori
    тим, що він багато км , ? дуже щаслива! зараз.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Двигуни ssangyong, хоча і зміщена mercedes (і, а то не знаходитеся на одній машині mercedes) мають той недолік, споживання величезної кількості? масла досить висока порівняно з нормальною (порівняно з іншими легкових автомобілів, для? для даного типу авто ? нормальний, навіть, як кажуть в бюлетенях.

Щодо турбіни можу сказати, що ті, які встановлюються на mercedes, принаймні, на двигунах CDI, менш схильні до поломок, якщо порівнювати з іншими автомобілів і автотранспортних засобів-схожі. Тому, як сказав вище, проблема напевно ? прив'язаний до нафти, яка випаровується надто багато, і йде у фільтр через систему вентиляції motorte. Б потрапити туди через турбіну, то в цей момент буде вже? з рознесеними частинами.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di nasone147
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Et
    40
    Повідомлення
    141
    мій друг, те ж саме відбулося зі стилусом!!вони завантажені приблизно 500 мл олії в pi? макс!!

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •