Результати 1-6 з 6

Обговорення: info nyo

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708

info nyo

Я хотів би запитати, сша, що на використання цього програмного забезпечення:
    наприклад, citroen c3 панелі sagem 93c56 мене визнає км, і каже мені, в сторону, " swapbytes" що це означає?
    зміни, що змушує мене робити:
    swap bytes:
    rewrite
    rewrite (swap).

cos'? цей обмін, що не з'? ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    своп буквально обміняти, наприклад, на реєстру, що в normal ? 3CFF в своп стає FF3C,в деяких випадках значення odometrici сприймаються правильно тільки в режимі? swap.
    часто nyo-значення, як в normal, що в своп(в цих випадках d? варіант, якщо зміни в normal або файл підкачки), отже, змінювати в залежності від режиму? що правильно читає значення км.....

я сподіваюся, що ясно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Привіт, спасибі за допомогу, але що, як ви кажете, вас 3CFF в своп стає FF3C але якщо все в ліжку, навпаки, не ? FFC3 ?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    54
    ? правильно : 3CFF стає FF3C. Своп байтів, нічого не робить, що змінити тип відображення з big-endian в little-endian, або навпаки, не пам'ятаю (користі мало nyo)..
    Якщо не ? ясно, скажи мені, що я поясню краще.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    я зрозумів, що своп слід читати навпаки, але я не розумію, чому? 3CFF, які слід читати справа наліво, не повинен бути FFC3 замість того, щоб, як ви кажете FF3C ?
    я тільки перші два повинні читати навпаки, і тоді решта ? рівності ( cio? зліва до праворуч )

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    54
    змінити порядок байтів не окремі цифри.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення