Результати 1-5 з 5
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149

проблема з приладової 999

Добрий вечір! у мене є невелика проблема на цій 999 2003 року, отже, перша серія з блоком управління dp-59м і каналізації від 50 мм, то мотоцикл не заводився при повороті ключа не горить ні рамки, майнула всі докази того, що я міг би зробити і взяти 5 ранку з файлу, щоб 999, і скуштувати, і поки я тут ? туди добре moto боку, і картина, здається, працює добре, тепер тільки проблема, коли навколо ключ на on картину назад ckec і йде написано 0, а не 999 або 999s, і якщо я хочу встановити напис, утримуючи ці дві кнопки натиснутими не виходить нічого, і діагноз я не d? помилок немає.
    Дякую, як завжди все на вашу допомогу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Не ? проблема в приладовій панелі n? в ебу не працює, але бенс? управління закодовані або менше на ключ. У вас на приладовій панелі діви і з ебу без іммо (в 5 РАНКУ) ви-то і не вказує модель на приладовій панелі, а з 59-ні.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149
    привіт m999 я зрозумів, то блок управління 5 ранку без іммо і приладової панелі, діви, це проблема я дав провину на ключі, коли замок ? статус змінився, тепер я шукаю 59м, отже, cos? ripristinandola я повинен вирішити
    як завжди, дякую за вашу доступність

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Що блок ключів, то ти змінилася не ти говорив раніше... info важливо, коли ми говоримо про проблеми іммо !!!!

Verginando/ліквідації іммо від 59М вирішити у будь-якому випадку.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149
    спасибі m999 знайшов блок управління 59м потім riverg. а потім підняв на іммо проблема вирішена, і, як завжди, дякую за вашу допомогу

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •