привіт всім
люб'язно хтось може дати мені проблема на цій карті?
я хотів би знати, якщо є помилки, або якщо я можу втрутитися, на якийсь інший параметр
Дякую
Привіт, по-моєму, можна починати пі? у нижній частині зони редагування різних карт, і ви також можете попросити більше? в карти уприскування, педаль і lim пара.
У будь-якому випадку, можеш спробувати цю карту і побачити, як вона йде на авто.
доведено
я думав, що ще погано
ви не відчуваєте імпульс, який справляє враження
я зробив 330d але без акпп
з більшою навантаження на обмежувачі крутного моменту і 160 точок p turbo атакує вас місць.....
у тому, що тут, маючи акп і 255000 км я боюся, що ви кілька скибочок турбіна...
Просто не зловживання з обмежувачами крутного моменту і не повинно було статися нічого, з акп, в будь-якому випадку вище я написав, що міг дати більше? і пі? вниз. Спробуйте збільшити ще трохи, а потім riprovi. Тільки для тіста, не втратить нічого, якщо вам здається, що виходить занадто багато, ви завжди можете повернутися назад.
привіт Сергій,я бачив карту ви використовували один крок 2 10-15 за винятком збагачення прискорення їх 8-12 і тиску турбо 130 точок зростання обмежувач крутного моменту 15-18 передач aut.
мені здається, ок, карту, враховуючи, що машина має pi? 200000 км ти був обережний.
fose я б поставив 10-15 збагачення і натяку на тиск турбо-й?....cos? тиск ? 1.4,7 я, напевно, пішов торкніться 1.6