Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 80

Обговорення: Щоб почати з нуля

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    19

Щоб почати з нуля

Привіт, хлопці,
    як вже написав в презентації є ентузіаст, який вирішив, нарешті, спробувати свої сили в ****llo операційної в цьому чудовому пригоді.
    Я завжди дивився на них з цікавістю, світ обробки блоків управління, для яких в той час я намагався знайти яку-небудь інформацію.
    Насправді ніколи не вдалося отримати реальною рушійною силою зосередитися на речах, необхідних для того, щоб могти почати змінювати відображення.
    Я завантажив кілька програм, але все ж, я не знайомий ne, тим менше можу зрозуміти, який з них використовувати, для чого і який з них використовувати для іншого...
    Тому я був би радий, що хтось дає мені якусь пораду для того, щоб вивчити і спробувати почати обробку....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ми тут..., що сумніви у вас зокрема?
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    19
    Привіт, Манро! Дякуємо за ввічливу відповідь. Ви уявіть собі, що хочете почати вивчати щось та використати деяке програмне забезпечення. Що б ви порадили мені? Я бачив, що є десятки програм, але я не знаю, якою використовувати . Файли, блоки управління, я вже, але хотілося б зрозуміти точно, яке програмне забезпечення використовувати, і якщо вдається знайти яку-небудь інформацію про те, як рухатися всередині карти. Що змінити, що немає, у загальному-те керівництво, яке в певному сенсі веде у виборі.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    sw більш простий у використанні є ecm, так і в 2001 році, що трохи застарілі, в даний час, як титан, який є найбільш...
    також map3d sw хороше, але трохи громіздким у використанні із-за драйверів...
    sw, там їх багато, хоча і роблять це більш або менш все те ж саме...
    потім, якщо ви хочете топ є winols, але це дійсно "крутий", у використанні видів ними на початку..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    19
    Ви дякували. Сказати по правді, я почав так, щоб зробити деякі випробування з допомогою Titanium. Труднощі, які я знайшов, була прив'язка зіставлення оригіналу з половиною файл з драйверами, які є в базі даних. Багато хто, здавалося б, рівні, навіть як ім'я, але мені здається, що зміниться, то в деяких параметрах.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо файли, які ви завантажуєте оригінальний титан автоматично розпізнає драйверів, право...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    19
    Завжди і в будь-якому випадку? У мене-архів файлів оригінальні, і я спробував завантажити для тестування який-небудь файл (в форматі zip і RAR), але Titanium не дав мені відповідь правильний драйвер.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    ласкаво просимо, раді вам допомогти!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав ефір Visualizza Messaggio
    Завжди і в будь-якому випадку? У мене-архів файлів оригінальні, і я спробував завантажити для тестування який-небудь файл (в форматі zip і RAR), але Titanium не дав мені відповідь правильний драйвер.
    якщо файл є повністю оригінальною, тобі все ж знайти завжди і в будь-якому випадку автоматично драйвера...
    вибачте, але ви, перш ніж завантажувати файл на титан витягти з формату rar/zip, правда?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    19
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    якщо файл є повністю оригінальною, тобі все ж знайти завжди і в будь-якому випадку автоматично драйвера...
    вибачте, але ви, перш ніж завантажувати файл на титан витягти з формату rar/zip, правда?
    привіт Манро, сказати по правді, ні...це, завантаживши файл у форматі zip розпізнає.
    Ви кажете, що було б краще вийняти? який формат я повинен змусити його читати?

Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •