Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Обговорення: Сумніви edc16c35

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104

Сумніви edc16c35

Bmw 320 Mot 204D4 Bosch Edc 16C35 Я на цій машині робити на наступному тижні, я прочитав файл через obd з kess потрібно, щоб вона в швидкості? sicch? я не читав через bdm, як я зазвичай роблю на цих... тепер я сумніваюся...в тому малоймовірному випадку, що щось піде не так в запису з файлу прочитати в послідовний можу відновити його в bdm? або мені треба читати його. Graziee

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    швидкість залиш її на цих, але також і на всі інші) з файлу прочитати в послідовний не перевстановіть flash, і знайти його оригінал, щоб зробити відновлення ? просто в bmw, навіть з sw і hw рівних ви можете знайти різні файли, все залежить від cks.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    йти завжди на всяк випадок.........
    я на ці ecu, що я не трапляються кожен день я роблю читання bdm хоча я читання іншої машини, де всі ІДЕНТИФІКАТОРИ збігаються.
    тоді ви s? за 1000 читань bdm і не блокує у послідовний, ви ризикує безпосередньо в послідовний і перейти в блок.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Я забув сказати, що я зробив, як читання, частковою з kess (навіть якщо вони такі ж, як і розмір) в кінці, щоб не занадто ризикувати відкрити? у cent. але в теорії читання всього, що робить kess не повинен бути таким же, bdm? я наполягаю, тому що вважаю, що щоб зрозуміти, навіть в цілях вивчення в eventualit?.. може, стане в нагоді кому-то...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Я застряг одно часу тому, зйомки в bdm з файлами іншого автомобіля з однаковими номерами і діагностики inpa вирівнювання, якщо ні, то не заводився.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, ці автомобілі delicate переписати, бд, gi? вдома мама використовує конкретну апаратуру, щоб тримати напругу близько 14 V, файл-ліжко у бд, так і при частковому блокуючі ти робиш мало, навіть, чому? ви повинні мати місткість? відновити файл, після цього завжди залишається промовою іммо, який не змушує вас відправитися на машині, читання і запис в BDM і працюй-й? тихий.......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Ці я зробив ще 3 тільки, що у мене читання в bdm ,хоча тоді я написав у бд без проблем,на цій машині, не маючи часу, щоб відкрити його в центр. (pi? клієнт ? метушливий, не хоче, що розкрийте...) я хотів би зрозуміти, якщо читання всього, зроблені з kess було зроблено в bdm, щоб у разі необхідності pararmi cu+або я, на жаль, ще раз я цього не зробив, варто спробувати... я робила читанні bdm для безпеки, а потім працював у послідовний, для того щоб зрозуміти потрібно було, що б читання всього в бд, а потім confrontassi, для цього, якщо хто-то, може бути, він-те випробування, може бути корисно...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    читання між bdm і послідовний на ці ecu не дорівнює.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    11
    не тільки ці. Подивитися Opel наприклад.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    В кінці кінців я зберіг через bdm,а потім у будь-якому випадку я продовжив через obd без проблем ,авто замінена турбіна і зроблено defap і невелике зіставлення, щоб зробити його більше? легкий... машина доставляється клієнту радий врожайності...тепер потрібно тільки прийти і зварити

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •