Привіт всім, хто з вас коли-небудь видалений flussomentro від ecu на момент 3 серії (188) 1.3 multijet ex 69 к. с. 2003 року?
Привіт всім, хто з вас коли-небудь видалений flussomentro від ecu на момент 3 серії (188) 1.3 multijet ex 69 к. с. 2003 року?
Да.. Я встановлені турбіни, 1620, інтеркулер в 1.9 130cv, фільтр спортивний, вилучений egr правила друг усмоктувальну трубу, колеса 14, і карту.., Але зараз мені потрібно видалити витратомір. Автомобіль має 153cv (rullata)
я, як правило, горе це, щоб підштовхнути її трохи 55229869 з 3-3,2 Бар
І вимірник маси повітря не видалити дійсно...
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
я чув, хто-те, що робить цей мод на мареллі, тобто, maf off...
але чесно кажучи я так і не зрозумів тоді, як вони управляють двигуна..
самі marelli вони 2 карту лямбда-функції maf, якщо виключіть imput maf з тим, що управляється дизельним???
бачив, що вони не мають lim диму в функції map,я помиляюся??
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
всі мареллі не тільки "мій хліб"...
але, тим не s'est ніколи не...
скажи мені все..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
ну я тобі вірю...якщо обороти понад 3 бар-це я не знаю, що введіть..***** і мінімум я думаю, 80-90mm3 нормально, що зміни будуть валитися під держав, двох -, для яких вони призначені...я чув людей, які монтував getrag dell opel 1.3 mjet на fiat щоб обійти цю проблему..але, чесно кажучи, я ніколи не бачив особисто...і, чесно кажучи, мені не мало, швидше за все...і я вважаю, що moltoe відмінності двох коробок передач і двох платформ... хоча все може бути, я особисто, повторюю, я ніколи не мав moddo навіть не бачити відмінності між getrag 1.3 і fiat 1.3 в ****llo курс..