Привіт, хлопці, я навіть підписався, що gi? вам стреспрактично всі ? почалося сьогодні вранці, коли я ? прийшла карта навантаження з galletto 54, але не все я можу зробити контрольну суму програми, зовнішній вигляд, що закінчити писати, як він мені порадив зареєстрований і переписати картку на цей раз робимо контрольні суми до них (поставивши близько 5 хвилин, тільки для розрахунку), цюй? все ок, я збираюся в машині, я підходжу, а не v? в мотоцикл, то pensand як проблема неправильної контрольної суми, я вирішив повернути оригінальний файл, щоб побачити, якщо я був прав, я вибираю потрібний файл і почала писати і відразу відомо, що не запитує, обчислити контрольну суму, але не я роблю справу, а чому? відразу починає писати, приходить на 17%, а їх блокує iniziandomi сказати " включите і вимкнете запалення, я так і зробив, але другий раз, коли я d? помилку і закриває з'єднання, і в цей момент я не можу більше? підключитися мені завжди каже включите і вимкнете запалення і залежно від підключення, я d? помилка; ? можна відновити його, або я повинен procurane інший scodificandola? Я хотів запитати, так само можна було б клонувати мій, використовуючи тільки 3 файли для прочитання, які я встиг прочитати? Велике спасибі, що ви передасте мені
![]()