Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 54

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    22

Відновлення ебу EDC17C46 VAG для запису часткове

Привіт, хлопці, я навіть підписався, що gi? вам стрес практично всі ? почалося сьогодні вранці, коли я ? прийшла карта навантаження з galletto 54, але не все я можу зробити контрольну суму програми, зовнішній вигляд, що закінчити писати, як він мені порадив зареєстрований і переписати картку на цей раз робимо контрольні суми до них (поставивши близько 5 хвилин, тільки для розрахунку), цюй? все ок, я збираюся в машині, я підходжу, а не v? в мотоцикл, то pensand як проблема неправильної контрольної суми, я вирішив повернути оригінальний файл, щоб побачити, якщо я був прав, я вибираю потрібний файл і почала писати і відразу відомо, що не запитує, обчислити контрольну суму, але не я роблю справу, а чому? відразу починає писати, приходить на 17%, а їх блокує iniziandomi сказати " включите і вимкнете запалення, я так і зробив, але другий раз, коли я d? помилку і закриває з'єднання, і в цей момент я не можу більше? підключитися мені завжди каже включите і вимкнете запалення і залежно від підключення, я d? помилка; ? можна відновити його, або я повинен procurane інший scodificandola? Я хотів запитати, так само можна було б клонувати мій, використовуючи тільки 3 файли для прочитання, які я встиг прочитати? Велике спасибі, що ви передасте мені

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    142
    вибачте, але якщо у вас є bekup напиши в туристичне подивитися ke вирішити.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    22
    Я не BDM в іншому випадку я б вже? зробив, і Півник клон, BDM мене відрадили

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Але вони написані і прочитані, в Boot Mode не послідовний, якщо у вас є v54 в CKS робить, тільки якщо ? підключений до мережі і орі.....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    22
    так що, навіть якщо мене питає, насправді не робив, а потім залишити в спокої те, що було

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    у ktag тому все гладко, візьми файл і відредагуйте його з титаном, збережіть його з cecksum, що ви виправите titanium і напиши без цього виправити al gallo, має піти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Насамперед... ? була відкрита, щоб завантажити першу карту??? Щось подібне до цього ? трапилося мені з c46... я Думаю, із-за пошкоджень на відкриття... Від до щойно написане йшло в рух за якийсь збій..? добре... знову відмова... Потім же фільм в запису... Спробуйте стріляти всередині backup всі... по-іншому ? замінити.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я, чесно кажучи, не зрозумів як ? зверталися і в письмовому вигляді це ебу, ви зробили це на лавці в bootmode або в послідовний.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    22
    Тоді хлопці ? зверталися і завжди вписується в bootmode проблема ? народився, коли я пішов, щоб завантажити карту оригінального другий раз з тих пір навіть не змушує мене завантажувати дані процесора півень завжди говорить мені, що включити і вимкнути запалювання gi? від етапу підключення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Давайте подивимося, що ж.... Якщо гори в машину і намагається увійти в діагностиці, що помилка? U0100 випадково?

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •