-
1.3 multijet кульгав
Привіт, хлопці,
Я ypsilon 1.3 90cv, що сіль в манері млявий до 3000/m. Немає помилок в ебу.
Після 3000/хв солі з рішення. машина не курить нічого, тільки злегка бив, що від 3000 оборотів, але без lievissima.
У egr працює добре, діагноз і закриває, бо значення маси повітря з EGR закритий і відкритий на мінімум-ок з таблиці.
Я відключив датчик витрати повітря, але автомобіль був, як і раніше.
перевірив роботу приводу змінною геометрією і все ок. тиск дизельного палива ок, а температура повітря, ок.
бачив, що автомобіль не робить нічого, щоб палити у віці до 300o обертів, я думав на датчик витрати повітря, а також тому, що значення, обмірювані в переміщення повітря між метою і вимірюється дуже відрізняються.
над 3000giri на повному газу я не ніколи 600mg.. хто-небудь знає, на 90cv, якщо я повинен прибути в найближчий 1000?
По-моєму це датчик витрати повітря, але, перш ніж замінити його я хотів зворотний зв'язок..
Додаю файли тестів..
1.3 90multijet_1.JPG1.3 90multijet_2.JPG1.3 90multijet_3.JPG
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
ви пробували його почистити цей датчик витрати повітря ?
-
ні, тому що я завжди чув, що не допомогло на 100%, і міцний.
керівництва пошкодження, заміна в разі несправності.
у вас є досвід очищення, які виконані успішно?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
Здрастуйте, спробуйте перевірити втулки, йди один від одного всмоктування turbo на датчик витрати повітря в тому числі туто рециркуляції парів масла, часто їх ламають або атмосферний, прямо на частини де кріпиться до турбо через комір гвинт................
-
Муфта ок.
Вирішити, змінивши датчик витрати повітря!
-
а відповідь дуже правильний
-
я радий, що ви вирішили, але подивитися на датчик витрати повітря можна очистити,просто спрей для контактів і готова.........
4
-
-
Таким чином, на обличчя те, що про те, що керівництва на це не очищення, це буде тільки бруд/наліт, який осідає на чутливі частини датчика..
Добре б знати, наступного разу спробую..
-
керівництва заявляють, що не для очищення, тому що, можливо, деякі люди, як правило, очистити цей компонент неправильно,типу за допомогою стисненого повітря,розчинника або бензину, але в цьому випадку його наносять таким чином, щоб бути непридатним для використання............
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму