Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Обговорення: ford fiesta sid802

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99

ford fiesta sid802

привіт, хлопці. я хотіла б отримати інформацію. я повинен закрити egr на цій машині. ford fiesta 1.4 tdci 68cv siemens sid 802 . я хотів би знати, досить покласти лист і у мене немає проблем шпигун. я повинен видалити в електронному вигляді? тому що більше я дивлюся на карту більше не можу знайти, де видалити

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    7
    привіт, якщо є пневматичного клапана рециркуляції ог можна покласти лист і вирішити проблему, а якщо електрику потрібно від'єднати роз'єм і потім ви повинні піти і видалення dtc flash .

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    і 2005 рік.. я думаю, це ще амортизатор.якщо в цьому випадку загоряється контрольна лампа, якщо ви розмістите l ori я знаю, знайти його dtc?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    7
    якщо це амортизатор, поклавши аркуш не горить жоден індикатор ,якщо відключити електрику цей egr і після великої ємності (індикатор,то зроби діагностику і тобі, напиши їй dtc,якщо бажаєте, напишіть мені флеш-пам'яті і два dtc і видаляємо їх,привіт

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав elettrocar78 Visualizza Messaggio
    якщо це амортизатор, поклавши аркуш не горить жоден індикатор ,якщо відключити електрику цей egr і після великої ємності (індикатор,то зроби діагностику і тобі, напиши їй dtc,якщо бажаєте, напишіть мені флеш-пам'яті і два dtc і видаляємо їх,привіт
    що ви розумієте під "пошліть мене"?

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    маргера, венеція
    Повідомлення
    50
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    що ви розумієте під "пошліть мене"?
    це означає, що lege dump flash посилає через а -**** і потім перепрошити ecu з дампа mod файли..., але як послати і-****?....може бути, з пошти налаштувати?або пошта дамп на форум, і те, що має більше 80 повідомлень, розміщених,ви можете побачити,або modifficare

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    Спасибі, дуже добрий, завтра-післязавтра поставлю руки, і я вам скажу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di polini
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Повідомлення
    419
    Citazione Спочатку Написав francescosparco Visualizza Messaggio
    привіт, хлопці. я хотіла б отримати інформацію. я повинен закрити egr на цій машині. ford fiesta 1.4 tdci 68cv siemens sid 802 . я хотів би знати, досить покласти лист і у мене немає проблем шпигун. я повинен видалити в електронному вигляді? тому що більше я дивлюся на карту більше не можу знайти, де видалити
    Перейти на лист і не accender? жоден шпигун.

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    вибачте, я був неправий. прийшов клієнт в майстерні.. і new ford fiesta sid804, і те ж саме"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di polini
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Повідомлення
    419
    Citazione Спочатку Написав francescosparco Visualizza Messaggio
    вибачте, я був неправий. прийшов клієнт в майстерні.. і new ford fiesta sid804, і те ж саме"
    ? те ж саме

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •