Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 24
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bravosport150
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73

Як встановити інтервал обслуговування з MultiEcuScan?

хлопці, вибачте, але з МНС можна? змінити і встановити пробіг, щоб зробити обслуговування на машині? Мені ? значення кожного 30000km, я побачив, що МНС робить скидання в той момент, в якому я різання, але якщо б я хотів встановити його, наприклад, кожні 15000km, ви можете? робити?

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    141
    я пробував з версії 1.3 програмне забезпечення, в теорії подивитися, що ви можете ввести значення, але на практиці не вдається ввести цифри в поле..
    також як і термін у днях будемо подивитися, що ви можете встановити але поле не приймає значення..

спробуйте з останньої випущеної версії: 1.4,..

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    але якийсь голос, я повинен спробувати ввести пробіг (15000km)?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    ви можете зробити, ви можете вирішувати, інтервал у днях, що в kmetri ? важливо, щоб мати їх, sw зареєстрований, то безкоштовно ви нічого не робите. x щодо версії 1.3 або інший пп ? версія sw але інтерфейс elm..увагу, що коли ви встановите дату інтервалу зроблена, ви повинні ввести його з методом американського cio? день, місяць і рік.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    ви в мене 1.4, зареєстрованою. Але я повинен вказати дату, що пробіг?

хлопці, ви тут?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 14-05-2013 23:54

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Повідомлення
    141
    так так ось я!!!

Я з версією програмного Забезпечення 1.3 січня 2013 року не міг, у травні ? вихід 1.4 і якраз у мене момент з цим впоратися? доказів..

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    ок, дайте мені знати, просто зробіть тест cos? давайте подивимося, якщо ? можна.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Повідомлення
    141
    Тільки що пробував..

Тоді ? можливо і працює: перейдіть в блок управління "індикація допомогу" і виберіть іншу кнопку "перебудови"..

Тепер ви можете встановити кілька речей: відстань між обслуговування в дні і км, кількість service може, день останній пакет, і т. д...
    Звернутися? прийміть зміни повинні? зробити reset service. Я поясню, ви не можете сказати, що інтервал між одним і іншим проходить в 15000km і думати, що автоматично ебу відповідати обсягом замітки інші, але ви повинні внести саме скидання, що перебуваєте як останній елемент списку.

Єдине, що не працює ? зміна днів, що залишилися після скорочення, чому? я, каже, операція не вдалася. Навіть в цьому випадку? ви можете встановити обмеження temporare наприклад, 450 днів, і на момент скидання приймає, що значення..

Я сподіваюся, що ти дав якусь пораду, можна спробувати, навіть ти і то дайте нам знати.. хороші тести!!!

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    ок, дуже ніжний, тільки що ти мені написав, що, перш ніж встановити пробіг (15000km) я повинен зробити reset, що я, як останній елемент. Ось як останній пункт ви маєте на увазі: "анулювання відомостей обслуговування-заміна Масла" (останній пункт), або "обнулення відстань до наступного" (передостанній пункт)?

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Повідомлення
    141
    Я зрозумів..
    Спочатку потрібно встановити нові значення (дні і кілометри між service і багато що інше), які ви бажаєте, які встановлюються, коли підеш робити скидання.
    Зробив налаштування (ви можете перевірити, прочитавши параметри, які будуть витягнуті), перейдіть на обнулення service.
    Для вас тоді ? передостанній пункт, чому? я пробував на ідеї, а потім вони помінялися місцями останні два.
    Ваш останній ? лічильник номера пакета, який йде в перерахунку на кожен сервіс фінч? досягає 0, як правило, починається з 10.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •