Результати 1-10 з 10
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708

установка кабель aux на fiat 500

Вибачте, raga, якщо я виходжу трохи зі схеми, одна дівчина запитала мене, якщо ? можна встановити aux кабель для прослуховування музики з вашого iphone на цій машині fiat 500 з blue&me
    Я трохи консультувався в інтернеті, і я бачив, що ви можете зробити, але є ускладнення на мова, blue&me, чому? дроти вихід і виходить ті ж blue... c'? що ніхто не може дати мені роз'яснення якщо ? можливо це установки?
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    якщо я не помиляюся, не має bluetooth і стільниковий, що машина??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di polini
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Повідомлення
    419
    якщо ваша автомагнітола має контроль cd-changer, його можна ввести в оману, встановивши один роз'єм mini-ISO роз'єм для навушників 3.5 мм

ось, наприклад...
    міні-iso жовтого кольору для підключення в лівому верхньому кутку
    500 aux.jpg
    Востаннє редагувалось leandro89; 05-08-2014 до 12:28

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    що intedi для cd-changer?
    радіо ? це на фото, а також blue&me так що двері в зазначеному вами фото ? зайнята системою blue&me , я повинен зняти ", отже, виключити вилка blue&me " і вставити кабель з виходом aux вірно?
    Чи бажаючи ? можна змусити працювати?
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    259
    якщо я не помиляюся, коли машина має синій&me ви не можете додати aux кабель ...

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Повідомлення
    419
    то ви повинні спробувати, поставивши його паралельно на той же роз'єм

в іншому випадку слід приймати сигнал з роз'єму mini iso синій через інтерфейс, який виробляє компанія "paser" без втрати синій&me
    Востаннє редагувалось leandro89; 05-08-2014 до 17:12

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    259
    Паралельно я вже? пробував не працює, і навіть вставивши міні-ISO замість провода, які йдуть до розетки в центральний тунель (у разі, якщо точно є blue&me)
    Вставте штекер радіо не перемикається на AUX
    Що я знаю phaser тому блок управління, який дозволяє відновити рульового управління і зберігає синій&me
    у разі, якщо ви хочете замінити з радіо, це не оригінал.
    На всі 500, що я зробив Не є синій&me-радіо-і замість цього переключається на AUX

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    мені сказали, що може працювати, підключивши проводу всі виходу cd-чейнджер, cio? синій кабель, ви знаєте, мені щось сказати з приводу, або якщо хтось вже зробив цей тест?
    думаю, те ж саме, що говорив мені, Polini, але кабель ? синій так що крайній справа за те, що я зрозумів.
    Але і тут повинна вийти напис cd-changer на радіо чи йде після того, як зробили зміни?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    7
    Я не думаю, принади напис cd-changer, встановивши тільки кабель. Там завжди повинен бути сигнал, що надходження від disposistivo або через кнопку, що ви дозволяєте порт

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Повідомлення
    419
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    мені сказали, що може працювати, підключивши проводу всі виходу cd-чейнджер, cio? синій кабель, ви знаєте, мені щось сказати з приводу, або якщо хтось вже зробив цей тест?
    думаю, те ж саме, що говорив мені, Polini, але кабель ? синій так що крайній справа за те, що я зрозумів.
    Але і тут повинна вийти напис cd-changer на радіо чи йде після того, як зробили зміни?
    якщо відходить ви бачите тільки після зміни

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •