Результати 1-8 з 8

Обговорення: Dsg golf 5 регенерації!!!!

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155

Dsg golf 5 регенерації!!!!

Привіт друзі у мене проблема з golf 5 1.9 tdi dpf код двигуна bls,машина мене горить двигун,фільтр твердих частинок, і свічки, костюми, миготливі.
    Я зробив діагностику за допомогою мого texa в управління двигуном, і я від помилок засмічення фільтра частинок,йду в налаштування і йду виберіть пункт регенерації фільтра з автомобіля в русі(бо мені тільки так)вибираю і запуск процедури,я поясню, як налаштувати автомобіль, щоб зробити регенерацію:фари,a/c,сидіння і кермо riscaltati-загалом, все навантаження можливих.
    Каже мені, щоб привести автомобіль в 4 або 5 передачу, приблизно 200giri,таке повідомлення показує мені, що він за допомогою регенерації і натисніть клавішу підтвердження індикатор не згасне.Я зробив 50 км, але лампа не я, він ніколи не вимкнений, і регенерація не відбулася тому, що автомобіль залишався depotenziata і не йде, як треба.
    У свідченнях він каже мені, що якщо фільтр перевищує максимальне значення, обструкції процедура не виконується.
    Цікаво, якщо ви коли-небудь, і якщо, як я сказав, ви ніколи не пробували чистити вручну з добавками фільтр твердих частинок і продукту usateperché я чув, що поруч хтось робить.дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    хтось робить вірно, але перше, щоб зняти фап і зібрати його потрібно smadonare багато, і навіть якщо вдається очистити його,ніколи не зможеш досконало,вам через деякий час ті ж проблеми..
    за даними на той код двигуна засмічення фільтра і, як наслідок, часті регенерації розчиняють до такої міри, масло в двигуні від цього sbiellare..
    третій хочеш пораду одного? коли витягнув травень від машини fap, щоб очистити його svuotalo і видалити всі від ecu...стільки vag не враховують викиди від золота, не кажучи вже про те, якщо ви повинні змусити несумлінних видалити пристрій, який створює тільки потраплю.
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Ці автомобілі, я не втрачаю ні за одну хвилину smadonnare далі fap...

Як сказав трохи вище fap створює проблеми в моторне масло, що таким чином підкреслюється і тому зламати турбіна і, відповідно, кидає масло у впускний і sbiellano або в деяких випадках-виправлена помилка двигуна з відносною згинання з металу ж.

Тільки розібрати і зібрати нас хоче na дня, якщо просто... то я можу видалити піввісь і з flex відкриваю sportellina під фап, а потім отвір за допомогою дриля, а потім richiudo з безперервної нитки. Час ручної праці, а потім переписати ебу, і протягом півдня riconsegno машина працює відмінно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Тому я роблю спочатку видалити його!!!!хлопці, вас, які використовують, щоб переписати ебу двигуна в цьому випадку?Я досі не купив інструмент для таких речей, у я б не хотів витрачати так багато грошей, тому що я новачок на ці речі.Цікаво, якоїсь інформації навколо, я рекомендував fvdi abrites тому що я хотів би купити інструмент, який може робити майже все, через obd, тому що я не стільки спеціалізується зварних eprom і все інше!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    у abrites і тільки для діагностики і якщо отримаєте офіційний і всіх протоколів, варто вам тут типу 10 000 євро або травень там...
    для читання і запису, вам потрібен інтерфейс типу v54 братів galetto або mpps v16 або x17 magicmotorsport etc,etc....пошук на форумі, або відкрити tread ви побачите, що буде радий порадити вам, як краще....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    я проти цих пристроїв,нічого не робити, збільшити pm,зокрема, pm1, шкідливі для НАШОГО ЗДОРОВ'Я!!!!!!!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    у abrites і тільки для діагностики і якщо отримаєте офіційний і всіх протоколів, варто вам тут типу 10 000 євро або травень там...
    для читання і запису, вам потрібен інтерфейс типу v54 братів galetto або mpps v16 або x17 magicmotorsport etc,etc....пошук на форумі, або відкрити tread ви побачите, що буде радий порадити вам, як краще....
    З яких це обладнання, ми можемо піти і змінити параметри безпосередньо в бд?
    Я хотів би купити інструмент в змозі навіть мови км!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    привіт ciccio 84, я можу вам дати дві поради про те, якщо ви хочете один з інструментів, щоб почати щось серйозне, то покладіться на форум і запитайте данило, один kessv2, чохол дуже парку обладнання і є одним з інструментів afidabili у зверненні, з трохи знайомі ви спокійно і навіть багато з tricore.
    інші альтернативи 2, mpps або півник, але не завжди виправляють в chks у письмовій формі і vanna в капусту їх, mpps на те ебу йде сильно, то я зробив минулого тижня, і закон протягом 7 хвилин і пише 70 секунд без проблем, блоки, але я використовую його тільки із-за своєї універсальності в edc15 і edc16 vag ще поки не пробував.
    що стосується dpf кажу тобі, що демонтувати повернення, принаймні, в 4 або 5 годин, якщо ви не фахівець тебе забирає тихо, щоб не сказати 6. Потім ви повинні почути від клієнта, що дорога хоче взяти тому, що з винятками, зроблені добре, більше не думаєте про це, і з картою підвищення зроблено добре бере 30 л. с. спокійно, і 700-750 км, з повною також надходять 1100 1200 з ніг, ніжний.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •