привіт всім,у мене проблема на panda 1.2 горить індикатор codec ключ і, очевидно, не частина.....? у разі внесення scodifica?
привіт всім,у мене проблема на panda 1.2 горить індикатор codec ключ і, очевидно, не частина.....? у разі внесення scodifica?
звичайно ? ключ-пульт дистанційного управління, який не працює, якщо у вас є спосіб довести, що ескорт....
якщо ? cos? дивіться, якщо в районі хтось тобі пу? допомогти.
n.б не зробити програмування ключів,так? якщо ключ не ? функціональна зробити непридатним для використання, навіть якщо після полагоджена.
завдяки бд мені з цим впоратися? поверніть ключ в схованку, щоб спробувати
входила в ucu двигун і тіла, що вони кажуть ? також сьогодні мені князівства, він шпигун code горить, але не вистачало харчування на боді
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
проблема вирішена,я вставив ключ запасний і машина ? футбольний,то я намагався вставити оригінальний ключ, і через дві секунди ви ? не горить індикатор cosec зараз йде навіть з оригіналом. Дякую
У вашому випадку це було добре, навіть зробити дублікат ключа, уникаючи sccodifica, враховуючи, що був тільки ключ, а не системи черг.....ви ? добре...![]()
привіт я б рекомендував якщо і ключ з ду, замінити bobinetta дистанційного керування, що робить антени у мене сталося 4 або 5
Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся
спасибі перевищення
це було просто ключ з дистанційним керуванням...оповита давав сигнал, загорнуті нічого..замінив котушку зараз ? ок.
спасибі всім